Başsavcı Köklü’den gazetemize veda ziyareti

Başsavcı Köklü’den gazetemize veda ziyareti

Başsavcı Köklü’den gazetemize veda ziyareti

 Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü terfi atamaları ile Mersin Cumhuriyet Başsavcı Vekili olarak atandı.  Bu nedenle Gazetemize bir ziyarette bulunan Başsavcı Köklü, 4,5 yıl boyunca Silifke hizmet verdiğini ve bu süre zarfında Silifke basını ile istişareli bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Silifke Adliyesinde pek çok yenilik yaparak örnek adliyeler arasında yerini aldıran Başsavcı Köklü, gerek sosyal etkinlikleri gerekse adliye binasındaki fiziki yenilikleri ile bölge halkının takdirini topladı. Bu etkinliklerin yanı sıra açık cezaevindeki hükümlüler için gerçekleştirdiği projeler dikkat çekti.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar ile 4,5 yıl boyunca çeşitli projelere imza attıklarını da belirten Başsavcı Köklü, özelikle adliye koridorlarında yapılan  Silifke bölgesinin fotoğraflarının sergilenmesi gibi güzel bir ortak çalışma ile bölgenin tanıtımına da katkı sunduklarını söyledi.

 

Silifke’nin çok değerli bir ilçe olduğunu belirten Başsavcı Köklü, bu değerleri gerek Silifkelilerin gerekse gelen yerli ve yabancı turistlerin daha iyi anladığını, bu nedenle cennetten bir köşe olan Silifke’nin hak ettiği yere kısa zamanda gelmesi dileğinde bulundu.

 

Terfi ataması ile Mersin Başsavcı Vekilliği görevine 15 gün sonra başlayacak olan Başsavcı Köklü’nün yerine ise Ağrı’nın Patnos Başsavcısı Tahir Özgenç’in atandığı öğrenildi

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36