Başsavcı Köklü’den personeline iftar yemeği

Başsavcı Köklü’den personeline iftar yemeği

Başsavcı Köklü’den  personeline iftar yemeği

 

 Mersin’in Silifke İlçesinde Silifke Cumhuriyet Başsavcılığınca iftar yemeği düzenlendi.

 

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

İftar yemeği Taşucu Lütfi Elvan Öğretmenevi’nde düzenlendi. Yemeğe Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, Silifke Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Kutluboğa, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Gülnar, Mut ve Silifke merkezde mülhakat adliyelerinde görevli Hakim ve Cumhuriyet Savcıları, Silifke İlçe Emniyet Müdürü Ali Kemal Arda, Silifke İlçe Jandarma Komutanı, Taşucu Sahil Güvenlik Bot Komutanı,  Askerlik Şubesi Başkanı, Silifke Baro Temsilcisi, İlçe Oda Başkanları, İlçe Kurum Müdürleri, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi, Adliye personelleri ve aileleri katıldı.

 

Yemekte misafirleri kapıda karşılayarak tek tek ilgilenen Başsavcı Mehmet Köklü, ardından masaları tek tek gezerek hayırlı ramazanlar dileğini yeniledi.

 

İftar yemeğinden sonra yapılan duanın ardından tayini çıkan Hakim Tayfun Öztürk’e Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü ve Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Kutluboğa tarafından günün anısına plaket takdim edildi.

 

Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, “Gelişiyle ruhlarımızı arındıran rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan Ramazan ayına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gönülleri birbirine bağlayan, ruhların açlıkla sükûn bulduğu ve maneviyatın en yoğun olduğu Ramazan ayı münasebetiyle sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Ayrıca tayini çıkan Hakimimiz Tayfun Öztürk’e  Adalet Hizmetine vermiş olduğu  katkılardan dolayı teşekkür ediyor, meslek hayatında  başarılar diliyorum” dedi.

 

Hakim Tayfun Öztürk’te yaptığı konuşmasında “Silifke Adliyesi Benim ilk göz ağrım olmakla birlikte meslek hayatımda ayrı bir öneme sahiptir. Mesleğimin başında böyle güzel bir ortamda çalışmış olmaktan mutluluk duyuyorum, sizleri hiç unutmayacağım” diyerek teşekkür etti.

 

Program,  Sanatçı Orhan Erden’in tasavvuf musiki dinletisi sunmasıyla devam etti. Ardından günün anısına çekilen toplu fotoğraf çekimiyle iftar yemeği sona erdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36