Belediye bozulan yollara yama yapıyor

Belediye bozulan yollara yama yapıyor

Belediye bozulan yollara yama yapıyor

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçe merkezinde ve mahallelerde bulunan ara sokaklarda bozulan yollarda yama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfaltlama ekibi tarafından yürütülen yama çalışmalarının Mahallelerde devam ettiğini bildiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Mahalle muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepler doğrultusunda çalışmalar yürütüyoruz. Belediyemizin imkanlarını da göz önünde bulundurarak gelen istek ve talepleri aciliyetine göre değerlendiriyoruz. Şu an ekiplerimiz mahallelerimizde bozulan yollarda yama çalışmaları yapmaktadır. Belediye olarak ilçe genelinde her mahallemizde yaşayan halkımızın sorunlarına çözüm üretmek bizim öncelikli görevimizdir. Halkımızdan ve muhtarlarımızdan gelen istek ve talepleri imkanlarımız dahilinde kısa sürede çözüme kavuşturacağız” diyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36