Belediyeden sünnet şöleni

Belediyeden sünnet şöleni

Belediyeden sünnet şöleni

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunoksosyal belediyecilik anlayışıyla halka hizmet sunmaya devam ettiklerini belirterek, Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün organize ettiği sünnet şöleni hazırlıklarının  devam ettiğini söyledi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak halkımıza ve kentimize hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Bu hizmetlerimizin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışının da bir örneği olan sünnet şöleni düzenleyeceğiz. Şölende erkekliğe ilk adımı atmaya hazırlanan çocuklarımıza belediye olarak sünnet elbiseleri dağıtacağız. Şölende ayrıca çocuklara yönelik çeşitli etkinliklerimiz de yer alacak. Halkımıza arasında birliğin, beraberliğin, kaynaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın coşkulu bir simgesi olacağına inandığımız bu sünnet şölenini geleneksel hale getirmeyi de hedefliyoruz. Belediye olarak bu mutlu güne şahit olmaktan son derece mutlu olacağız. Sünnet şölenimize tüm halkımızı davet ediyoruz” diyerek sünnet şölenine katılacak çocuklarla ilgili  başvuruların 9 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini de duyurdu.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36