Belediye’den vatandaşlara özel hizmet

Silifke Belediyesi tarafından vatandaşlarını işlerini kolaylaştırmak amacıyla uygulamaya konulan danışmanlık hizmeti büyük beğeni topladı.

Belediye’den vatandaşlara özel hizmet

Silifke Belediyesi’ne istek ve şikâyette bulunmak, ihale hizmetleri, emlak ödemeleri, zabıta ve ruhsat işlemleri için gelen vatandaşlar verilen hizmetlerden bir hayli memnun… Birimlerden faydalanmak amacıyla binaya gelen vatandaşları kapıda karşılayan kadın ve erkek danışmanlar, hizmetler konusunda vatandaşlara bilgi vererek ilgili birimlere yönlendiriyorlar. Ayrıca yaşlı, hamile, okuma-yazma bilmeyen ve engelli bireylere eşlik ederek, ilgili birimlerdeki hizmeti en iyi şekilde almalarını sağlıyorlar.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İlçe halkının belediye hizmetlerinden en iyi şartlarda faydalanması için çaba gösterdiklerini belirten yetkililer, gelenlerin de memnun kaldıklarını belirtiyor.

İlgiden duydukları mutluluğu dile getiren vatandaşlarda, “Şimdiye kadar gittiğimiz hiçbir kurumda böyle ilgiyle karşılaşmamıştık. Ben aşağıda otururken emlak faturalarımı ödediler. Bu düşünceli davranışından dolayı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ederiz.”

58 yaşında ki 3 çocuk annesi Ayşe Sayan ise, “Belediyemiz gerçekten çok değişmiş. Daha önceleri girişi karanlık bir yerdi. Şimdi güzel bir bekleme salonu var ve burada bütün vatandaşlar rahatça oturup danışmanlar sayesinde hizmetlerini yürütebiliyorlar. Bu hizmeti bizlere sağlayan başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZIN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIYORUZ”

Vatandaşı belediye kapısında eve gelen misafiri ağırlar gibi güler yüzlü karşıladıklarına işaret eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, şunları kaydetti:"Danışmanlarımız sayesinde ilgili birimlere yönlendirilen vatandaşlarımız, burada işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştiriyorlar. Emlak, ihale, ruhsat ve zabıta hizmetleri gibi işlemleri kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Ayrıca belediyeye gelen yaşlılarımızve engelli bireylerimiz evrak işlerini halkla ilişkiler sorumlusu arkadaşlarımız eşliğinde takip edebiliyorlar. Vatandaşlarımız bu hizmetlerden en iyi şekilde yararlanıyorlar ve güler yüzlü bir şekilde kurumumuzdan ayrılıyorlar”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79