Büyükşehir Belediyesi’nden Cem Evi'ne Peyzaj Çalışması

Büyükşehir Belediyesi’nden Cem Evi'ne Peyzaj Çalışması

Büyükşehir Belediyesi’nden Cem Evi'ne Peyzaj Çalışması


Kent estetiği ve peyzaj çalışmalarıyla Mersin’in çehresini değiştirmeye devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, Yenişehir ilçe sınırları içerisinde bulunan Cem Evi'nin bahçesinde peyzaj düzenleme çalışması yaptı. Düzenlemeler kapsamında cemevinin bahçesi rengârenk çiçekler ve kent mobilyalarıyla donatıldı.

Gerçekleştirdiği peyzaj çalışmaları kapsamında kente estetik bir dokunuş yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, cami, kilise ve cem evlerine yönelik temizliklerin yanı sıra ibadethanelerin çevre düzenlemesi hizmetlerine de devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muharrem ayında da alevi vatandaşların sıkça ziyaret ettiği cemevlerinde çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattı.  Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Yenişehir Mersin Cemevi’ni rengarenk çiçekler ve birbirinden modern kent mobilyalarıyla donattı. Çalışmalar kapsamında dikim, tesfiye ve mobilya montaj çalışmaları yapıldı.

Çalışmalar kapsamında bank, ahşap pergole ve mevsimlik bitki çeşitleriyle süslenen bahçe, ibadetlerini gerçekleştirmek Cem Evi'ni ziyarete gelen vatandaşların beğenisini kazandı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79