Büyükşehir’de İtfaiye araçları yenilendi

İlçelerde Hizmet Verecek 11 İtfaiye Aracı Yenilendi.

Büyükşehir’de İtfaiye araçları yenilendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde kullanılmak üzere 11 aracı ilk müdahale aracı olarak kullanılmak üzere modifiye ederek filosunu güçlendirdi.

Beş tanesi 4x4 olmak üzere toplam 11 aracı ilk müdahalede kullanılmak üzere modifiye eden Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, su ve köpük tankı takviyesi ile delici, kesici ve ayırıcı makine montajlarını gerçekleştirdi.

Yapılan araç modifiye çalışmaları ile yangın ve kazalara daha kısa sürede müdahale etmeyi amaçlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni araçların dağıtımını ilçelerin ihtiyaçlarına göre belirleyecek.

İtfaiye Personellerine Eğitim

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye personellerine çalışmalarında daha hızlı, daha etkin müdahale ve yüksek seviyede fayda sağlamak amacıyla verdiği eğitimler devam ediyor.

İtfaiye personellerinin donanımlarının artırılması için verilen eğitimler uygulamalı olarak yapılıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan itfaiye personellerinin eğitimleri Anamur, Gülnar, Mut, Bozyazı'nın ardından Tarsus Grup Amirliği’nde de gerçekleştirildi. 

Erdemli ve Silifke İtfaiye Grup Amirliklerinde devam edecek olan eğitimler neticesinde personeller vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36