Çalıştay Songül Karlı konseriyle son buldu

Mersin’in Silifke İlçesinde Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Liderlik Akademisi ve Strateji Çalıştay’ ı Gala Gecesiyle son buldu.

Çalıştay Songül Karlı konseriyle son buldu

Ses Sanatçısı Songül Karlı’nın seslendirdiği şarkılarla iş dünyası mensupları doyasıya eğlendi.

HABER: ATİKE CEYLAN

 Çalıştay için Türkiye’nin dört bir yanından gelen iş adamlarının hotellerinden memnun olarak ayrılması ve Silifke TSO’nun kendilerini tercih etmeleri üzerine sanatçı Songül Karlı konserini hediye ettiklerini belirten Ulu Resort Hotel’in sahibi İlhan Ulu ‘ya ve otel müdürlerine Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar tarafından birer plaket vererek teşekkür edildi.

Başkan Kaynar, “Bizleri çok güzel ağırladınız, gerek meslektaşlarım, gerekse bürokrasiden katılım sağlayan misafirlerimiz adına sizlere çok teşekkür ederim. Hizmette en küçük kademeden en büyük kademeye kadar 5 yıldızlı ağırlandık. Bunu sadece ben değil bütün misafirlerimiz söyledi. Allahrazı olsun” dedi.

 Hotel Sahibi İlhan Ulu ise konuşmasında: “Öncelikle şunu belirtmek isterim. Biz ulu kardeşler Gülnar’ın Gezende köyünden gelmiş bir insan olarak hotelimizi ilk açtığımızda bu kadar müdüre gerek yok koyarız başına bir müdür o hepsini yapar düşüncesindeydik. Ama işin içine girince bunun böyle olmadığını gördük. Şuan her birimimizin başında bir müdürümüz var. Otelimizde sezon boyunca günlük 1000 kişiye 300 çalışanımızla iş verdik. Yaklaşık 300 çalışanımız var ve bunun neredeyse 200’kişisi bu yöreden bu yörenin evladı. Tıpkı bizim gibi onlarda ilk işe girdiklerinde acemilerdi ama şuan Türkiye’nin 4 bir yanındaki 5-7 yıldızlı otellerde çalışacak deneyime ve bilgiye sahipler. Biz onlarla gurur duyduk umarım sizlere de hak ettiğiniz hizmeti vermeyi başarabilmişizdir. Bir eksiğimiz olduysa bizleri affedin. Bilin ki biz burada sizlerle konuşurken diğer yanda toplantılar ve ikili görüşmelerle kendimizi günden güne geliştirmenin ve daha iyi hizmeti vermenin telaşı içinde olan ekiplerimiz var.  Burada olmanızdan dolayı ve sizleri ağırlamaktan dolayı bizler mutluyuz” dedi.

Müdürlere plaketler verilirken, Ulu Hotel Sahibi İlhan Ulu tarafından da Silifke TSO adına  Başkan Nurettin Kaynar’a bir plaket verildi.

Plaket törenin ardından Sanatçı Songül Karlı’nın seslendirdiği birbirinden güzel ve yöresel şarkılarla iş adamları eğlendi ve şarkılara eşlik ettiler.


 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36