Camikebir mahallesinde parke çalışmaları sürüyor

Camikebir mahallesinde parke çalışmaları sürüyor

Camikebir mahallesinde parke çalışmaları sürüyor


Silifke Belediyesi Camikebir Mahallesi’nde mevcut yolların bakımını yaparak, ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda parke taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Silifke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, mahallelerde ki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle Mustafa Yıldırım ve mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Silifke Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

‘ACİL İHTİYAÇ DUYULAN EKSİKLİKLERİ BİR BİR ÇÖZÜYORUZ’

Yapılan hizmetlerde vatandaş memnuniyetine önem verdiklerini belirten Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Kent genelinde ve farklı noktalarda devam eden belediye hizmetlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Bir mahallemizde parklar yapılırken başka bir mahallemizde parke döşeme, başka bir mahallemizde ise asfalt yama çalışmalarımız oluyor. Plan ve program dâhilinde yaptığımız bu çalışmaların hepsini bizzat yerinde görüp inceleyerek, muhtar ve vatandaşlarımızla fikir alış verişinde bulunuyoruz. Öncelikle halkımızın ulaşımında sıkıntıya neden olan kullanışsız yollarımızı genişleterek, parke taşlarıyla daha güvenli ve sağlıklı hale getiriyoruz.

Siz değerli vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza hizmetlerimizde verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri daha mutlu ediyor. Yol girmemiş, hizmet almamış bir tek mahalle bile bırakmıyoruz. Plan ve program dâhilinde tüm mahallelerimize hizmetlerimizle dokunmaya devam edeceğiz.

Camikebir Mahallemize kazandırdığımız parke yollar ve çevre düzenleme çalışmaları hem mahalle sakinlerimizin hem de buraya gelen kent sakinlerimizin büyük beğenisini topluyor.

Mahallemizin yollarını ve sokaklarını bir bir tamamlıyoruz. Dar olan yollar genişletilerek, toz ve çamur içerisinde olan yollarda stabilize bakım ve parke taşı ile daha düzenli hale getiriliyor. Hizmetlerimizin mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36