CANİ EVLAT ANNESİNİN BAŞINI KESTİ

CANİ EVLAT ANNESİNİN BAŞINI KESTİ

CANİ EVLAT ANNESİNİN BAŞINI KESTİ

  

  Annesinin başını kesti, komşusunun balkonuna astı

 HABER: ATİKE CEYLAN

 

Silifke’de bu sabah korkunç bir cinayetle uyandı. Bir evlat annesinin başını kesip komşusunun balkonuna astı.

  Olay: Silifke’nin Say Mahallesinde bulunan bir evde 45 yaşındaki Durdu Taş evlatlık aldığı ve psikolojik sorunları olan oğlu 22 yaşındaki Çağatay Taş’la sigara parası nedeniyle tartışmaya başladı.

 Tartışma büyüyünce oğul Taş eline geçirdiği bıçakla annesini birkaç kez bıçakladı. Can havliyle evden dışarı çıkmaya çalışan anne Taş’ın boğazını keserek siyah bir torba içerisine koyan oğul Taş, içinde annesinin kafası bulunan poşeti ise evlerinin 50 metre uzaklığındaki komşusunun balkonuna astı. Ardından hastanede tedavi görmekte olan babasını ziyarete gideceğini belirtip minibüsü bindi. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine Akli dengesi yerinde olmayan oğul Çağatay Taş, babasına ulaşamadan yakalandı.

 Edinilen bilgiye göre oğul Çağatay Taş’ın psikolojik nedenlerden dolayı sorunlu olduğu, bu nedenle bugün annesi Durdu Taş tarafından hastaneye yatırılacağı belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79