CHP Silifke görev dağılımı yaptı

CHP Silifke görev dağılımı yaptı

CHP Silifke görev dağılımı yaptı

 

CHP Silifke İlçe Başkanlığı, yönetim kurulu üyeleri tarafından 11/01/2019 tarihinde yapılan seçimle başkanlığa Cemil Sungur’un seçilmesinin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek, görev dağılımını yaptı.

CHP İlçe Başkanlığı görevine seçilen Cemil Sungur’un yeni ekibi ve görev dağılımı belli oldu.

Yeni yönetim kurulu şu şekilde;

İlçe Başkanı Cemil Sungur, İlçe Sekreteri Üstün Zayim, Sayman Cengiz Deveci, Eğitim Sekreteri Gülay Pembe, Bilişim Sorumlusu Yunus Bulut, Örgütlenmeden ve Basın Yayın İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ersin Servi, Sosyal Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasemin Demirtaş, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nazif Ali Arıcan, STK, Meslek Odaları ve Çevre örgütlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Salih Zeki Uyanık, Muhtarlar ve Tarım İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Yüksel, Çevre ve Doğa Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Aynur Sapmaz olarak görevlendirildi.

“SİLİFKEMİZE VE HALKIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Başkan Cemil Sungur, yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmasında bu değişimlerin ve seçimlerin bir bayrak yarışı olduğunu, partinin kişilerle değil kendi kimliği ile kalıcı olduğuna vurgu yaparak, “İsimler gelir geçer. Asıl olan partinin kendi kimliğidir. Bu anlamda, kişi değişimlerini önemsemeden, partililerimizin, partisine sahip çıkarak birlik ve beraberlik içinde el ele partiyi yaşatmalı ve büyütmeliyiz. Böyle davranarak, partimizi iktidara taşımalıyız. Bu anlayışı yönetimimden ve tüm partili dostlarımızdan bekliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu bayrağını ve başarısını, daha ileriye hep birlikte taşıyacağız.

Yeni yönetim kurulu olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeli, hiç bir kimseyi öteleştirmeden, tüm partililerimize eşit davranış içinde olmalıyız. CHP Silifke İlçe Başkanlığı, Mersin ve Türkiye’nin örnek ilçe örgütlerinden biri olmuştur. Bu durumun ağırlığını hissederek çalışmalıyız. Cumhuriyetimizin, barışın, kardeşliğin ve hoşgörünün merkezini oluşturan bu güzide İlçemizde yaşayan tüm partili üyelerimizi, Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarını en içten duygularımızla selamlayarak, görevimize başlıyoruz. Tüm Silifke halkımıza hayırlı olsun. Başarılar diliyorum’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36