ÇKA, Bakan Elvan Başkanlığında Toplandı

ÇKA, Bakan Elvan Başkanlığında Toplandı

ÇKA, Bakan Elvan Başkanlığında Toplandı

 Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Yönetim Kurulu Kasım ayı toplantısı, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere Adana’ya gelen Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi Elvan’ın teşrifleriyle Adana’da gerçekleştirildi.

 ÇKA Adana Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıya Vali Ali İhsan Su ile Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şerafettin Aşut, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Kalkınma Bakanlığı Bölgesel Gelişme ve Yapısal Uyum Genel Müdür V. Ömer Bilen ve ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu da katıldı.

 Bakan Elvan’ın, ÇKA’nın faaliyetleri hakkında bilgi aldığı toplantı, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmaların görüşülmesinin ardından günün anısına toplu fotoğraf çekilmesiyle

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36