Çolakoğlu Otomotiv Yine Yerinde hizmete açıldı

Çolakoğlu Otomotiv Yine Yerinde hizmete açıldı

Çolakoğlu Otomotiv Yine Yerinde hizmete açıldı

 

 

 

Yıllardır Silifke ve bölgesine ikinci el araç alım satımında hizmet veren İş adamı Ali Çolak, işletmesini genişleterek yeni hizmet binasına taşındı.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Her marka, model, yaş ve kilometrede ikinci el araç almak veya satmak isteyenlere, tek noktadan yenilikçi çözüm sunmayı amaçlayan Çolakoğlu Otomotiv’in Göksu Mahallesi Güven Sokak Emniyet Müdürlüğü Civarındaki yeni hizmet binası görkemli bir törenle açıldı.

Açılışa, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, Silifke Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Nurettin Kaynar ve yönetim kurulu üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadıoğlu, jeep Alfa Romeo yetkili bayii Bilen Otomotiv Genel Müdürü Ercan Memiş, Fiat Yetkili Bayii Bilen otomotiv Genel Müdürü Ziya Çokgünlü, çevre esnafı, iş adamları, ve meslektaşları ile Çolak ailesi katıldı.

Bilgi ve deneyiminden güç alarak, otomotiv sektöründe müşteri memnuniyetini temel alan bir anlayışla oluşturduğu marka konsepti ile hizmete devam ettiklerini belirten Çolakoğlu Otomotiv Sahibi Genç İş adamı Ali Çolak, açılışta yaptığı konuşmasında, deneyimli kadrosu ile ikinci el otomotiv pazarında yenilikçi, dinamik ve teknolojik gelişmelere açık altyapısı ile sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedeflediğini söyledi.

Mersin ve bölge çapına yayılmayı hedeflediklerinin altını çizen Ali Çolak, “Teknolojinin uzmanlıkla, yetişmiş kadromuz müşteriyle, kurumsal güvencenin hayalinizdeki araçla harmanlandığı işletmemizde 2. elde eksikliği hissedilen “tek noktada çözüm”ü bir standart olarak siz müşterileriyle paylaşıyoruz. Yıllardır bu sektörde sizlere hizmet ettik ve hizmete devam etmekten onur duyuyoruz. Bugünde yeni hizmet binamızı siz değerli dostlarımızla açmak istedik. Bu nedenle aramızda bulunan, çiçek gönderen, telefonla arayarak tebrik eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Daha önemlisi ise değinmeden geçemeyeceğim, bugünlere gelmemde üzerimde çok büyük emekleri bulunan rahmetli babam Mehmet Çolak ve annem Ayşe Çolak'a, yanımda her zaman en büyük destekçim eşim Emine Çolak'a ve varlığından her geçen gün daha da güç aldığım biricik kızım Sedef Çolak'a huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. Bu sektörde sizlerle başlayıp sizlerle gelişip sizlerin sayesinde büyüdük. Kaliteden ve dürüstlükten ödün vermeden bugünlere birlikte geldik. Bu özel ve mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak  bir kez daha onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. İş yerimiz tüm Sİlifkemiz’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, her geçen gün yeni bir iş yerinin açılışına katılmaktan dolayı duyduğu sevinci ve memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kaynar, “dürüst ve  çalışkan bir işletmeci olan Ali kardeşimizin yıllardır verdiği güven zinciri katlanarak büyüdü ve işletmesini de büyüttü. Bizlerde bu özel ve güzel günde bulunmaktan mutluyuz. Gelişmek ve sektörlerde başarılı olmak Silifkemiz’e çok yakışıyor. Daha nice iş yerlerini açmak dileğimle hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç ise, genç iş adamı Ali Çolak'ın açılışında bulunmaktan mutluluk duyduğunu ve tüm Silifke halkına hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Ardından ise bir konuşla yapan Fiat Yetkili Bayii Bilen otomotiv Genel Müdürü Ziya Çokgünlü, sektörde güvenin çok önemli olduğunu, bu güveni de Ali Çolak'ın bölgede sağladığını, bu nedenle başarı merdivenlerini huzurla tırmandığını söyledi.  Çokgünlü, ‘Ali kardeşimizin yeni işletmesinde de başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından kurban kesilip dualar edildi. Ardından açılış kurdelesi kesilip kokteyl verildi. Yeni hizmet binasında ilk iki aracı alan kişilere ise anahtarları törende teslim edildi.



 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79