Cumhurbaşkanı Tatar’dan Silifke TSO’ya davet

Cumhurbaşkanı Tatar’dan Silifke TSO’ya davet

Cumhurbaşkanı Tatar’dan Silifke TSO’ya davet


KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği 3. Liderlik Akademisi’nde 4. Liderlik Akademisi için KKTC’ye davet etti.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Cumhurbaşkanı Tatar, Silifke’nin göstermiş olduğu bu program çok önemli bir programdır. Emek isteyen cesaret isteyen bir akademi programı. Bu programı burada yapmanız bizleri arıca onur ve gururlandırmıştır. Bizler kardeşiz ve  bu etkinlikle bunu bir kez daha hissettik. Liderlik ödemesinde anlatılan ve vurgulanan pek çok konu vardır eğitim programları çok önemli içermektedir. Çağımızın olmazsa olması dijital dönem bizi yeniliklere ayak uydurmaya zorlamaktadır. Ya uyum sağlayacağız ya yok olacağız bu nedenle gelişim çağına ayak uymamız konusunda verilen seminerler ve düzenlenen etkinliğin önemine bakınca sizleri tebrik etmemek mümkün değil. Bu nedenle gelecek yıl yapacak olduğunuz 4. Liderlik akademisine sizleri yeniden davet ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79