Doktorlar tek tek gidiyor

Silifke Devlet Hastanesinde Kadın Doğumcu sıkıntısı çekiliyor.

Doktorlar tek tek gidiyor

Silifke Devlet Hastanesinde kadrolu Kadın Doğum Uzmanlarının tek tek istifa ederek ilçeden ayrılması dikkat çekerken, yerine mersinden geçici görevli bir kadın doktorun geldiği belirtildi.

Özellikle hamile ve  uzun süreli tedavi gören kadın hastalar için sıkıntılı bir süreç olan doktorların olmaması hastaları bıktırdığı belirtiliyor.

Edindiğimiz bilgiye göre:  geçtiğimiz aylarda kadrolu bulunan ve şuanda istifa ederek ayrı ayrı özel hastanelere giden Uzman Dr. Adem Yavuz ile yine Uzman Dr Hüseyin Altuntaş’ın ayrılmasının ardından, yine uzman doktor Ali Erdinç’in de raporlu olmasından dolayı sıkıntının daha da arttığı belirtildi.

Doktorların kaçarcasına hastaneden ayrılması dikkat çekerken, şuanda ise kadın doğum polikliğine Mersin’den gelen bir kadın doktorun geçici görevle hizmet verdiği öğrenildi.

Raporlu olan uzman doktor Ali Erdinç’in memleketi Van’a tayin isteyin onunda hastaneden ayrılması beklenirken, kadın hastalar kadın doğum uzmanlarının olmayışından oldukça sıkıntılı günler geçirdiklerini söylediler.

Silifke’ye gelen doktorlar neden burada durmak istemiyor

Doktorların ilçeden ayrılmasının nedenlerinden birinin sürekli geçici görevle başka ilçelere gönderildikleri yönünde.

Bir diğer bilgi ise sürekli yapılan şikayetlerin doktorları yıldırdığı yönünde.

Ayrıca kadrolu doktorların geçici görevlendirme sonucu başka ilçeleri gitmesi nedeniyle hastaların muayene teşhis ve tedavileri aynı doktorun yürütmesini istedikleri için başka hastanelere gitmeyi tercih ettiği de öğrenildi.

Silifke Devlet Hastanesinde doktorların eksik olduğunu belirten vatandaşlar “Eşimizi, yakınlarımızı doğum için getiriyoruz ama özel hastanelere götürmek zorunda kalıyoruz.3 doktor var deniliyor ama hiçbiri ortada yok. Bir an önce Kadın Doğum Uzman Doktoru görevlendirilmeli, Silifke’ye ve Silifke Devlet Hastanesine yakışmıyor dediler.

 

Anahtar Kelimeler:
Doktorlar Tek Tek Gidiyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36