ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN GENÇ ÖLDÜ

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN GENÇ ÖLDÜ

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN GENÇ ÖLDÜ

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

16 yaşındaki genç elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

 Mersin’in Silifke İlçesine Bağlı Narlıkuyu mahallesinde bir işletmede çalıştığı iddia edilen 16 yaşındaki Hakan Sarp isimli genç elektik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

İddiaya göre: olay bu sabah saat 09.00 civarında meydana geldi.  Bir işletmede yaz tatilini değerlendirmek için çalışan Hakan Sarp, yatılı kaldığı odayı temizlemeye başlar. O sarıda elektrikler kesilir. Odanın tabanını eline aldığı hortumdan akan su ile yıkamadığı sırada elektrik gelir ve teması ile birlikte akıma kapılır.  16 yaşındaki genç akımın şiddetinden kurtulamaz ve elektrik akımına kapılarak can verir.

  Olay yerine çağrılan ambulansla Silifke Özel Olbamed Hastanesine getirilen gencin yakınları sinir krizi geçirdi.


Sosyal medya hesabındaki son paylaşımı yürek burktu.

Hakan Sarp’ın son paylaşımında; “Zaman her şeye ilaçsa fazlası intihara girmez mi???” diye yazısını paylaştığı görülüyor.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36