ELVAN: Silifke’de Mücahit AKTAN, Mersin’de Hamit TUNA. Ankara’da ben hizmet kervanını yürüteceğiz.

ELVAN: Silifke’de Mücahit AKTAN, Mersin’de Hamit TUNA. Ankara’da ben hizmet kervanını yürüteceğiz.

ELVAN: Silifke’de Mücahit AKTAN, Mersin’de Hamit TUNA. Ankara’da ben hizmet kervanını yürüteceğiz.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Silifke'de

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Silifke'de esnafları ziyaret edip, Zeytinli cami civarındaki ortak seçim bürosu önünde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılarak bir konuşma yaptı.

Eski Kalkınma Bakanı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Kabasakallı Mahallesi girişinde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Cumhur İttifakının Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan ve çok sayıda vatandaş topluluğu tarafından Kabasakallı Mahallesi girişinde karşılandı. Konvoy eşliğinde şehir turu atıldıktan sonra Elvan ve beraberindekiler Atatürk caddesinde esnafları ziyaret edip adaylara destek isteyip, kadınlarında Kadınlar Gününü kutladı.

Zeytinli cami civarındaki ortak seçim bürosu önünde mehteran takımıyla karşılanan Elvan, adayların tanıtıldığını açık hava toplantısında yaptığı konuşmada, 2013 yılından beri Türkiye üzerinde oyun oynamaya çalışanlar olduğunu söyledi.

Milletin, ülkeye dışarıdan müdahale etmek isteyenlere karşı her türlü cevabı verdiğini belirten Elvan, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez darbe yapanlara karşı vatandaşların, "çıplak elleriyle" dimdik durduğunu vurguladı.

Elvan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından milletin Cumhur İttifakı'nı oluşturduğunu ifade ederek, "Bu süreç son derece önemli. Yatırımları, yapılması gereken hizmetleri, bunların hepsini Allah'ın izniyle yaparız. Önemli olan bu milletin birliği ve beraberliğidir." diye konuştu.

İlçe belediyeleri ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki uyumun önemini vurgulayan Elvan, belediye başkanlarının arasındaki iş birliğiyle yatırımların hızlanacağını söyledi.

Cumhur İttifakı adaylarına destek isteyen Elvan, kente ve ilçeye yapılan yatırımları anlatıp, bundan sonra da yatırımların artarak devam edeceğini söyledi.

Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ise konuşmasında, 24 yıldır siyasetin içerisinde olduğunu, 15 yıldır da Toroslar Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü,  belediyecilikte büyük bir tecrübeye sahip olduğunu ve Mersin'i de hak ettiğini yere getireceklerini söyledi.

Toroslara yaptıkları hizmetlerde ilin en büyük ilçesi konumuna getirdiklerini, yaptıkları çalışmalarla da dünyaya tanıttıklarını ifade eden Tuna, "Mersin ve 13 ilçeyi de Cumhur ittifakı adayları olarak alıp hizmet etmek istiyoruz. Biz proje üreteceğiz, Sayın Bakanımız TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan'ın desteğiyle de projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

Cumhur İttifakının Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan da, 24 Saat Göksu, 360 derece gibi Silifke için önemli projelerinin olduğunu belirtip, "Bunları Mersin Büyükşehir Belediyesini alarak Sayın Hamit Tuna Başkanımız ve Sayın Bakanımız Lütfi Elvan'ın desteğiyle hayata geçireceğiz. Cumhur ittifakı adayları olarak hem Mersin Büyükşehir Belediyesini hemde 13 ilçeyi almamız gerekiyor. Bunu da siz değerli halkımızın destekleriyle başaracağımıza inancımız tamdır" dedi.

 

 



















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79