Erdoğan, "Canlı Bomba Suriyeli" dedi

Sultanahmet Meydanı'ndaki patlamayla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Saldırıyı Suriye kökenli bir canlı bomba gerçekleştirdi." dedi.

Erdoğan, "Canlı Bomba Suriyeli" dedi

İstanbul'u kana bulayan Sultanahmet Meydanı'ndaki patlamayla ilgili ilk resmi açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, "Suriye kökenli bir canlı bomba saldırısı olduğu belirlenen olayı kınıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Büyükelçiler Konferansı için dünyanın dört bir tarafından gelen büyükelçiler onuruna Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde öğle yemeği verdi.

"ESEFLE KINIYORUM" 

Yemekte konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'da Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen ve Suriye kökenli bir canlı bomba saldırısı olduğu değerlendirilen terör olayını esefle kınadığımı belirtmek istiyorum. 10 kadar şu anda maalesef bu terör eyleminde ölümüz var. Bunlar yerli, yabancı, öyle zannediyorum ki şöyle yarım saat, 1 saat içinde açıklanacak. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum ki 15 kadar yaralı var." dedi.

Kaynak: Habertürk.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79