Eşine sinirlenip evi ateşe verdi, yaralı olarak kurtuldu

Eşine sinirlenip evi ateşe verdi, yaralı olarak kurtuldu

Eşine sinirlenip evi ateşe verdi, yaralı olarak kurtuldu

 

Mersin'in Silifke ilçesinde eşiyle tartışan Birsel A., evini ateşe verdi. Yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşatırken, Birsel A. yaralı olarak kurtarıldı.

 

Yangın, Atakent Mahallesi menekşe Sokak'ta bulunan Koza Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, eşi ile arasında sorun bulunan Birsel A., evi ateşe verdi. Evden dumanların yükseldiğini görenler durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik ve itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Evdeki eşyalar yanarak küle dönerken, olayda ev sahibi Birsel A. ise yaralı olarak kurtarılıp sağlık ekiplerine teslim edildi. Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Birsel A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36