ESNAF DOSTU BAŞKAN TUNA’YA, ESNAFTAN TAM DESTEK

ESNAF DOSTU BAŞKAN TUNA’YA, ESNAFTAN TAM DESTEK

ESNAF DOSTU BAŞKAN TUNA’YA, ESNAFTAN TAM DESTEK

 

 Cumhur İttifakı Adayı Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, seçim çalışmaları kapsamında Mersin esnafını ziyaret ederek, sorunları yerinde dinlemeye devam ediyor.

Akdeniz İlçesi’nde bulunan Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde, komisyoncu esnafı ve işçiler ile bir araya gelen Başkan Tuna, Çakmak Caddesi ve Hastane Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafı da iş yerlerinde tek tek ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, MHP İl Kadın Kolları  Başkanı Berrin Altıntaş ve MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile’nin de eşlik ettiği ziyaretlerde esnafın ve vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Tuna, el emeğini ve sanatını ortaya koyan esnafın her  zaman yanlarında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Esnaf gezisi sırasında, esnaf ve sanatkarın yanı sıra vatandaşların da istek ve taleplerini dinleyen Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı oldukları takdirde ilk olarak Mersin’i huzur ve güvenin şehri yapacaklarını ve çarşı kültürünü de canlı tutmaya özen göstereceklerini söyledi.

Esnaf ve vatandaşlar da Başkan Hamit Tuna’ya 31 Mart’ta başarı dileklerini iletirken ‘Tam destek’ mesajları da vererek, memnuniyetlerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79