Fethullah Gülen bu tarihte ölecek!

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Gülen Cemaati içinde Fethullah Gülen'in 120 yaşına kadar yaşayacağına inanıldığını iddia etti.

Fethullah Gülen bu tarihte ölecek!
 Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Cemaat içinde Fethullah Gülen'in 120 yaşına kadar yaşayacağına inanıldığını yazdı: Gülen 120 yaşına kadar yaşayacakmış.. Yani cemaat içinde şimdilik bir liderlik kavgası yok.. Gülen 120 yaşına kadar yaşayacağına ve 1938’de doğduğuna göre 2058’e kadar hayat garantisi söz konusu...

Cemaat'in önemli isimlerinin kendi aralarında özeleştiriye başladıklarını belirten Abdurrahman Dilipak, "Cemaatte para veren işadamları artık bu işlerden rahatsız.. Mesela 'siyasetle ne işimiz vardı' diyor önemli bir kısmı. Zaman gazetesinin siyasi kavga üslubundan rahatsız olanlar çoğunlukta.. Hatta kışkırtıcı yayın yaptığını düşünenler var" diye yazdı.

Abdurrahman Dilipak'ın “Paralellerden haberler var” başlıklı dünkü yazısı şöyle:

CEMAAT ERDOĞAN'IN ÖLMESİ İÇİN DUA EDİYOR

Gülen 120 yaşına kadar yaşayacakmış.. Yani cemaat içinde şimdilik bir liderlik kavgası yok.. Birileri levhi mahfuzun şifresini kırmış gibi konuşuyor sanki!? Erdoğan’ın kaçacağı, hapse tıkılacağı, aklını kaybedeceği yok. Şimdi iki yıla kadar ölmesi için cemaat dualarını sürdürüyor.. Bu defa daha uzun bir tarih verdiler.. Beklenti o yönde. Bana göre keramet değil, kehanet.. Kahinler de yalan söyler. Yine de siz bunlara inanmayın. Gülen sonrası için kulisler, lobiler tam gaz. 

GÜLEN 2058'E KADAR YAŞAR

Gülen 120 yaşına kadar yaşayacağına ve 1938’de doğduğuna göre 2058’e kadar hayat garantisi söz konusu.. Gülen’in kendi ile ilgili uydurulan hikayelerden haberi var mı bilmiyorum ama birileri cemaati bu hikayelerle uyutmaya çalışıyor..

Gülen Amerika’dan ayrılırsa nereye gidecek? Hani Erdoğan sınırdışı edilmesini istiyor ya.. Kimine göre Güney Afrika, kimine göre Avustralya ya da Yeni Zellanda. Kimine göre Pekin, kimine göre Uganda.. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79