Genç işadamı Turur’ den spora destek

Genç işadamı Turur’ den spora destek

Genç işadamı Turur’ den spora destek

 

 

Medstar Shıppıng Genel Müdürü Genç iş adamı Ali Turur, Silifke Göksuspor Kulübü’nün forma sponsoru olarak spora destek oldu.

 HABER: ATİKE CEYLAN

Silifke’nin sporsever iş adamı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Ali Turur, Silifke Göksuspor Kulübü’nün formalarını alarak kulüp Başkanı Başkanı Yıldırım Öz  ve Antrenör Salim Duman’a teslim etti.

 

Gençlerin sporla ilgilenmelerinin gelecekleri açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayan İş adamı Turur,  “Ayrıca  memleketimizin gençlerine katkı sağlamak ayrı bir gurur veriyor insana. Silifke’de çocukları spor yapmaya teşvik edecek sportif sosyal projelerin uygulanması çok güzel. Ama bu güzelliklerin destekle yapılması gerekli. Elimizden geldiğince gençlerimize sahip çıkmalıyız bu bizlere düşen görevlerin arasındadır diye düşünüyorum” dedi.

 Bu bilinçle elinden geldiğince sporcuların yanında olmaya çalıştığını ifade eden Turur, yaptırdığı  kulüp başkanı Başkanı Yıldırım ve Antrenör Salim Duman’a teslim etti.

 

 Silifke Göksuspor Kulübü Başkanı Yıldırım Öz ise, gençlerin sağlıklı bireyler olma yolunda çok önemli bir faktör olan sporun yaşaması ve yaşatılması için desteklere ihtiyaç duyulduğunu, bu nedenle yapılan yardımların kendileri için çok değerli olduğunu söyledi.

Genç iş adamı ve Meclis Üyesi adayı Ali Turur’un kulüpleri için göstermiş olduğu duyarlılığa teşekkür ederken örnek olmasını diledi.

 

Genç iş adamı Turur, iş sektöründeki başarısıyla da dikkat çekerken, Suriye'nin mevcut sınır güvensizliği nedeniyle deniz yolu ile Türkiye Cumhuriyeti’nden Lübnan'a ve Suriye'ye yolcu, yük taşımacılığı yapan tek gemi şirketi ve belirli dönemlerde Suudi Arabistan ve Ürdün'e yük taşımacılığı yapan Denizcilik firması olan Lübnan Merkezli Medstar Shıppıng Şirketinin Genel Müdürlüğü'nü  başarılı bir şekilde yürütmekte.

Sektörün olmasa olmazı iki yabancı dili bulunan İş adamı Turur, aynı zamanda Mersin Deniz Ticaret Odası Meclis üyesi.  Ayrıca Mart2019 ‘da yapılacak olan yerel seçimlerde ise memleketimize daha çok hizmet yapma adına AK Parti’den Silifke Belediyesi meclis üyeliğine aday adayı. Gençleri spora yönlendirmeyi seven ve destekleyen kişiliği örnek olan Turur, gençlerin sporun her alanında aktif olması gerektiğinin de altını çizdi.

Turur, önümüzdeki günlerde Türkiye Bilardo Federasyonuna bağlı olarak açılacağı Star Bilardo Spor Kulübüyle de bilardo sporunu herkime sevdirmeye ve bu alanda da başarılı çalışmalar yapmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79