Göksel Tantuni, futbolcuları ağırladı

Göksel Tantuni, futbolcuları ağırladı

Göksel Tantuni, futbolcuları ağırladı

 

Mersin’de İsmiyle ve kalitesiyle 35 yıldır hizmet veren Göksel Tantuninin Silifke Şubesi, Medcem Silifke Belediyespor Teknik Heyeti ve futbolcuları ağırladı.

Göksel Tantuni Silifke Şubesi Silifke Bayiliğini üstlenen İşadamı ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Baki Uysal’ın ev sahipliğinde yapılan yemekte samimi bir ortam oluştu.

Silifke’nin gururu nağmağlup lideri mekanlarında ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Göksel Tantuni Silifke Şubesi Silifke Bayiliğini üstlenen İş adamı  ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Baki Uysal “ Bölgesel Amatör Küme’de bizleri güzel bir şekilde temsil eden ve bu hafta şampiyonluk maçına çıkacak olan takımımı ağırlamak bizlere gurur verdi. Takımımıza Silifkeliler olarak sahip çıkmalıyız. İş yerimiz yeni açıldı ama Silifke’de spora ve sporcuya her zaman gereken desteği sağlayacağız.  Başta teknik direktörümüze, hocalarımıza, malzemecimize, masörümüze olmak üzere Pazar günü başarılar diliyorum. İnşallah takımımız şampiyon olacak. Mimari dekorasyonumuzla ve konseptimizle birlikte modern bir ortam sunan Göksel Tantunin Silifke Şubesine tüm tantuni severleri bekliyoruz.”dedi.

Nazik davetinden dolayı Göksel Tantuni Silifke Şubesi Silifke Bayiliğini üstlenen İşadamı ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Baki Uysal’a teşekkür eden Teknik heyet ve futbolcular “Bugün güzel bir yemek oldu. Birlik ve beraberlik olduğu sürece, başarı zaten kendiliğinden geliyor. Atalarımızın da dediği gibi inanmak başarmanın yarısıdır. İnşallah Pazar günü tüm Silifke’yi maçımıza bekliyoruz. Silifke’ye şampiyonluk armağan edeceğiz.”dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36