Gökyüzünden farkındalık mesajı verdiler

Mersin Büyükşehir Belediyesi, down sendromlu çocukları gökyüzü ile buluşturdu.

Gökyüzünden farkındalık mesajı verdiler

Engelsiz Mersin için çalışmalarına devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, engellilere yönelik yaptığı faaliyetlere bir yenisini daha ekledi.

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Adana Havacılık Kulübü işbirliği ile Emirler Mahallesi Gelincik Tepesi’nde down sendromlu çocuklara yönelik yamaç paraşütü ve uçurtma etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş, engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte down sendromlu birçok birey hayatlarında ilk kez yamaç paraşütü yapmanın heyecanını yaşadı.

Uzman hocalar eşliğinde kendilerini gökyüzüne bırakan down sendromlu çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken aileler de düzenlenen etkinlikten oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte engelli bireyler engeli olmayan insanlarla aralarında hiçbir fark olmadığını bir kez daha kanıtlayarak başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36