‘Gönüllü Anneler Örüyor, Çocuklar Üşümüyor’

‘Gönüllü Anneler Örüyor, Çocuklar Üşümüyor’

‘Gönüllü Anneler Örüyor, Çocuklar Üşümüyor’


Silifke Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Gönüllü Anneler Örüyor, Çocuklar Üşümüyor’ projesi büyük beğeni topluyor.

Silifke Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte ‘Gönüllü Anneler Örüyor, Çocuklar Üşümüyor’ projesine, annelerin yanı sıra vatandaşlarında yoğun bir destek vermesi bekleniyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hatice Selda Altun, ‘Köylerde yaşayan çocuklarımız için hazırladığımız projemize, evdeki kullanmadığınız yünlerden bere işleyerek, bir çocuğumuzun mutluluğuna sizlerde katkı sağlayabilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz bereleri Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze teslim edebilirsiniz’ dedi.

SADIK ALTUNOK, ‘ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU HERŞEYE DEĞER’

Silifke halkının her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında ve yardımsever olduğunu belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, "Biz her zaman paylaşmayı seven bir milletiz. Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan bu projede emeği geçen herkesi ve çalışma arkadaşlarımızı kutluyorum. Güzel bir sosyal sorumluluk projesi oldu. Eminim annelerimiz olduğu kadar her kesimden vatandaşlarımızda bu projeye katkı sunarak destek vereceklerdir.

Projemiz yeni başlamasına rağmen gerçekten büyük bir ilgi gördü. Kırsal mahallelerimizde özellikle kış ayları daha soğuk geçmekte ve bundan dolayı köylerde yaşayan çocuklarımızın bere ihtiyacı daha fazla olmaktadır.

Bu proje sayesinde hem çocuklarımızı mutlu edecek hem de yardımlaşmanın somutlaşmış halini onlara göstermiş olacağız. Çocuklarımıza yardımcı olmak ve onların mutluluğuna ortak olmak her şeye değer… Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36