Gülnar Belediyesi Buzlanma ve Karla Mücadele Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Gülnar Belediyesi Buzlanma ve Karla Mücadele Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Gülnar Belediyesi Buzlanma ve Karla Mücadele Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

 

Gülnar ilçemizde dün akşam başlayan kar yağışının ilk saatlerinden itibaren Gülnar Belediyesi ekiplerimiz karla mücadele çalışmalarına zaman kaybetmeden başladı. Ekipler Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için teyakkuza geçti.

Gece saatlerinde sorun yaşanan yollarda kar yağışı ve buzlanmadan dolayı yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirebilmek için tuzlama ve yol açma çalışmaları gerçekleştirildi. Tuzlama çalışmaları kar yağışının durmasıyla sabahın ilk saatlerinden itibaren mahalle yollarında ve çarşı içerisinde devam etti.

Olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla ekiplerin 24 saat boyunca görevde olduklarını belirten  Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR, "Gülnar’da kar yağışının başladığı anlardan itibaren ulaşım alanında yaşanabilecek aksamaların önüne geçebilmek amacıyla tüm ekip ve iş makinelerimizle sahada olarak  buzlanmaya karşı tuzlama ve yol açma  çalışmalarımızı başlattık.  Tuzlama çalışmalarımız şu an mahalle yollarımızda ve çarşı içerisinde devam ediyor. Gülnar Belediyesi olarak, her türlü hava koşulunda vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.  Bundan sonra yaşanabilecek yağışlar öncesinde gerekli tedbirleri almaya ve hazırlıklı olmaya devam edeceğiz. Karla mücadele çalışmalarında gece gündüz demeden özverili çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum " dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79