GÜLNAR BELEDİYESİ SIFIR ATIK BELGESİ ALDI

GÜLNAR BELEDİYESİ SIFIR ATIK BELGESİ ALDI

GÜLNAR BELEDİYESİ SIFIR ATIK BELGESİ ALDI

 

Gülnar Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Mersin Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından “Sıfır Atık Belgesi” almaya lâyık görüldü.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR konuyla ilgili yaptığı açıklamada;  “Çöplerimizi ayrıştırarak bir yandan geri dönüşüme katkı sağlıyor, diğer yandan doğamızı koruyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmalar neticesinde 12 Temmuz 2019 tarihli ve 30829 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe giren Sıfır Atık Yönetmeliği’nce tüm şartları sağlayan belediyemiz Sıfır Atık Yönetim Sistemini kurarak Gülnar Belediyesi İdari Binası için Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazanmıştır. Biz Gülnar Belediyesi olarak, göreve geldiğimiz ilk günden beri çevremizi temiz tutma ve çevrenin kirlenmesini önleme noktasında üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmenin gayreti ve çabası içerindeyiz. Daha temiz, daha yaşanılabilir bir Gülnar için çalışıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tüm hizmet binalarımıza sıfır atık kutuları yerleştirdi. Bu çalışmalar sonucunda da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen “Sıfır Atık Belgesi”ni almaya hak kazandık. Belediye hizmet binalarımızdan başlattığımız Sıfır Atık Projesini önümüzdeki yıllarda tüm Gülnar’da hayata geçireceğiz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79