“GÜLNAR MESİRE ALANINA KAVUŞUYOR”

“GÜLNAR MESİRE ALANINA KAVUŞUYOR”

“GÜLNAR MESİRE ALANINA KAVUŞUYOR”

 

GÜLNAR YASSIBAĞ GÖLETİ MESİRE ALANI ÖN ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı başkanlığında, Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Celal Kadim,  Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, Orman İşletme Müdürü Muharrem Şahin ve Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca, teknik personellerle Gülnar Belediyesinde düzenlenen toplantıda Yassıbağ göleti çevresine yapılacak çalışmalar değerlendirilerek, proje hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu, ön çalışmalar tamamlandı. Ön proje çalışması tamamlanan mesire alanı, onay sürecinden sonra Orman Genel Müdürlüğünce yapılacaktır.

İlçe Kaymakamlığı, Gülnar Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğiyle yapılacak olan proje kapsamında Gölet Çevresinde günü birlik spor tesisleri, kır bahçeleri, lokantalar, büfeler, oyun alanları, dinlenme yerleri ile kentimiz, bölgemiz ve gezi grupları için cazibe merkezi haline gelecek

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Yassıbağ Göleti, Gülnar Mesire Alanı ve sosyal yaşam alanları kazandırma projemizi hayata geçiriyoruz. Gülnar Kaymakamlığımız, Gülnar Belediyemiz, Gülnar Kent Konseyi ve Gülnar Orman İşletme Müdürlüğümüz ile birlikte gerçekleştireceğimiz projemizle Yassıbağ Gölet kenarına geniş kapsamlı bir mesire alanı, kır bahçesi, günü birlik spor tesisleri, lokantalar, büfeler, oyun alanları, dinlenme yerleri kazandıracağız. Çalışmalarımız tamamlandığında ilçemiz halkı ve gezi grupları için cazibe merkezi haline gelecek. Bu konuda çalışmalarımızın hayata geçmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen öncelikle Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN’a, İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Emre BAYRAKLI’ya, Orman İşletme Müdürümüz Sayın Muharrem ŞAHİN’e, Kent Konseyi Başkanımız Sayın Selami BAĞCA’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Gülnar için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79