Gürültü kirliliği sona eriyor

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, şehir içinde özellikle geceleri gürültü kirliğine neden olan motosikletleri toplattırdı.

Gürültü kirliliği sona eriyor

Motosiklet kullanıcılarının motosikletlerinde bulunan egzozların susturucularını sökmeleri nedeniyle meydana gelen gürültü kirliğine çözüm getirildi.

Silifke Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği ekipleri, Kaymakam Cinbir’in talimatı ile ilçede gürültü yapan motosiklet sürücülerini yakın takibe aldı. Vatandaşı çileden çıkaran gürültü kirliğine neden olan yaklaşık 600 motosiklet toplandı. Son iki ayda yapılan sık denetimler sayesinde 600 motosikletin toplatılması gürültü kirliliğini biranda ortadan kaldırdı.

Bu duruma vatandaşlar ise, “Allah razı olsun bu sorunu görenlerden. Gece yarısı mahalle aralarında büyük bir gürültü ile geçen motosikletler hem korku hem rahatsızlık veriyordu. Üstelik bu motosiklet kullanıcıların bir çoğu geç saatlerde geçtiği için evimizde ya uyuyor oluyorduk yada dinlenmekte. Bu anlamda bir aydır gürültü duymuyor ve rahatsız olmuyoruz. Halkın sesini duyan ve ilgisini eksik etmeyen devlet büyüğümüz Kaymakam Şevket Cinbir’den razı olsun” diye konuştular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36