HALK KART’IN ARALIK AYI TUTARLARI YILBAŞI ÖNCESİ HESAPLARA YATIRILDI

HALK KART’IN ARALIK AYI TUTARLARI YILBAŞI ÖNCESİ HESAPLARA YATIRILDI

HALK KART’IN ARALIK AYI TUTARLARI YILBAŞI ÖNCESİ HESAPLARA YATIRILDI


BÜYÜKŞEHİR, HALK KART HESAPLARINA TOPLAM 1.3 MİLYON LİRA YATIRDI
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Aralık ayı tutarlarını, yeni yıla günler kala hesaplara yatırdı. 11 bin 146 dar gelirlinin faydalandığı Halk Kart’lara Aralık ayı için toplam 1 milyon 302 bin TL yatırıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen ve 11 bin 146 dar gelirli ailenin gıda ve temel ihtiyaçlarını karşılayan Halk Kart’ın Aralık ayı tutarları hesaplara yatırıldı.
Tutarlar yeni yıl öncesi hesaplara yatırıldı
11 bin 146 dar gelirli yurttaşın faydalandığı Halk Kart’lara Aralık ayı için toplam 1 milyon 302 bin TL yatırıldı. Vatandaşlar, yeni yıl öncesi hesaplarına yatırılan tutar ile temel gıda ihtiyaçlarını karşılayabilecek.
Halk Kart anlaşması olan bakkal ve yerel marketlerin listesine Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesi www.mersin.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor. Halk Kart uygulaması sayesinde hem dar gelirli yurttaşların gıda ve temel ihtiyaçlarını karşılamalarına olanak tanınırken, hem de pandemi sürecinde zor durumda olan bakkal ve yerel marketlere katkı sağlanması amaçlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79