HALK KART’IN HAZİRAN AYI TUTARLARI HESAPLARA YATIRILDI

HALK KART’IN HAZİRAN AYI TUTARLARI HESAPLARA YATIRILDI

HALK KART’IN HAZİRAN AYI TUTARLARI HESAPLARA YATIRILDI


12 BİN 185 KİŞİNİN HESABINA 1.6 MİLYON LİRA YATIRILDI

Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli vatandaşlara destek olan Halk Kart uygulamasının Haziran ayı tutarlarını hesaplara yatırdı. Haziran ayı için 12 bin 185 kişinin hesabına toplam 1 milyon 616 bin lira yatırıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin dar gelirli yurttaşlara yönelik en önemli hizmetlerinden biri olan Halk Kart’ın Haziran ayı tutarları hesaplara yatırıldı.

7 bin 216 kişinin 100 lira, 4 bin 969 kişinin ise 180 liralık bakiyeden faydalandığı Halk Kart uygulamasından Haziran ayında 12 bin 185 kişi destek aldı. Dar gelirli vatandaşların mutfak masraflarını azaltırken Mersinli esnafa da destek sağlanan proje kapsamında Haziran ayı için hesaplara toplam 1 milyon 616 bin lira aktarıldı.

 

Kart sahibi yurttaşlar, Halk Kartlarını anlaşmalı bakkal ve yerel marketlerde gıda ve temel ihtiyaç maddeleri almak için kullanabiliyor. Yurttaşlar market listesine Büyükşehir Belediyesi’nin mersin.bel.tr web sitesinden ulaşabiliyor.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79