HLM CİĞER GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

HLM CİĞER GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

HLM CİĞER GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Türkiye’nin pek çok ilinde restaurantları olan HLM Çiğköfte,   ilk HLM Ciğer Şubesini Silifke’de açtı.

Görkemli bir tören hazırlanan HLM Ciğer’in açılışında 500 kişilik ciğer gelen davetlileri ikram edildi.

Göksu Mahallesi Özcan Seyhan Caddesi eski çarşı tıp merkezi karşısında hizmete açılan HLM Ciğerin açılış törenine Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı. Yine MHP Silifke İlçe Başkanı ve yönetim kurulu tam kadro katıldı. MHP Silifke Belediye Meclis Üyesi Yahya Yılmaz, MESKi Silifke Müdürü İsmail Keser,  Silifke Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, eski belediye başkanları, daire amirleri ve kurum müdürleri, esnaflar, iş adamları ve çok sayıda vatandaşın katıldı açılışa çevre esnafta destek verdi.

 Açılışta Başbakan Yardımcısı Lütfü Elvan ve AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın davete katılamadıkları için iyi dileklerini gönderdikleri faks okundu. Ardından ilçe Kaymakamı Şevket Cinbir bir konuşma yaptı.

Açılan iş yerinin istihdama katkı sağlayacağını belirten Kaymakam Cinbir,  sözlerini şöyle devam etti: “ Silifkeliler için ve bölge halkı için açılmış olan bu güzel mekanda bulunmak bizleri mutlu etti. Çok güzel ve nezih bir mekan olmuş. Ayıca belli sayıda insanın da istihdamı gerçekleşecek. Bu anlamda da güzel bir hizmet verilmiş olacak.  Bu anlamda ben HLM Çiğköfte zincirinin ardından Silifke’mize böylesine güzel bir mekanı kazandıran Hilmi Keser beyi tebrik ediyorum. Allah hayırlı ve bol kazanç versin” dedi.

HLM Ciğer işletme sahibi Hilmi Keser ise gazetemize verdiği bilgilerde şunları kaydetti: “ Türkiye’nin pek çok ilinde HLM Çiğköfte olarak kendini kanıtlamış olan firmamız, memleketimiz olan Silifke’ye de bir yatırım yapma isteğini doğurdu. Bu nedenle HLM Ciğer olarak burada bir restaurant açtık ve siz sevgili hemşerilerimin hizmetine sunduk.  Şuan için mağazamızda 13 kişi çalışmakta. Bu sayı ilerleyen günlerde artacaktır.  Ben bugün için bizi yalnız bırakmayan herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 Konuşmaların ardından hayırlı ve helalinden bol kazançlar dileğiyle dualar okundu.  Açılışın ardından ocak başında konuklarına ciğer ikram eden Hilmi Keser, Kırıkhanlı ustaların ellerinden ciğer yemenin ayrı bir tat ayrı bir zevk olduğunu da sözlerine ekledi. Açılışa katılan tüm konuklara ciğer ve adana kebabı ikram edildi.  Üç saat süren açılış sonunda 500 kişilik ikramda bulunulduğu öğrenildi.

 
















 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36