İçel Makina yeni yerinde hizmete açıldı

İçel Makina yeni yerinde hizmete açıldı

İçel Makina yeni yerinde hizmete açıldı

 

Silifke’de İçel Makina, yeni yerinde hizmete açıldı.  Hizmet ağını ve hizmet binasını genişleterek başarı merdivenlerini hızla çıkan İçel Makina’nın yeni hizmet binası düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.

Silifke’de Saray Mahallesi İnönü Bulvarı No 104’de gerçekleşen açılışa Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Noğay, Silifke Belediyesi Meclis Üyeleri, çevre esnafı, iş adamları ve aile dostları katıldı.

Silifke ve bölgesinin iş ve inşaat makinaları satışı ile yıllardır hizmet veren İçel Makina’nın sahibi Sinan Çevirgen açılış öncesi bir konuşma yaptı.

Öncelikle açılışa katılan herkese teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Sinan Çevirgen, “Bugün burada yağan yağmura rağmen yanımızda bulunarak destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Yıllardır Silifke ve bölge halkına hizmet ediyorum ve her geçen gün gerek insanların bize olan güveni gerekse ürün kalitemizden dolayı çevremiz gitgide büyüdü. Bu nedenle kabuğumuza sığamayacak hale gelince iş yerimizi büyütmeye karar verdik ve bugün sizlerle bir aradayız. İnanıyorum ki bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada Silifke halkı bizi desteklemeye ve yanımızda olmaya devem edecektir. Açılışımıza gelen sizlere, çiçek gönderen dostlara ve telefonla arayarak iyi dileklerini belirten herkesten allahrazı olsun” dedi.

 Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altonuk ise, “Silifke’ye bölgesine güzel bir işletme çok yakıştı. Her geçen gün ilçemizde yeni işletmeler açılıyor. Bizlerde belediye olarak yeni açılan ve açılacak olan işyerlerine yardımcı oluyoruz. Bugün açılığını gerçekleştirdiğimiz İçel Makine Silifkemiz’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar’da yeni hizmet binası ve hizmet ağını genişletmesi ile yaptığı yatırım için İçel Makine sahibi Sinan Çevirgen’e oda olarak teşekkür ediyoruz. Silifke’ye yakışan bir işletme oldu. Gerek günümüz teknolojisini takip ederek makina sektöründe insanlarımızın ayağına hizmeti getirmeleri konusunda gerekse hizmette kalite konusunda kendilerini tebrik ediyorum. Gelişen Silifke için yeni işletmelerin açılması bizleri mutlu ediyor. Hayırlı uğurlu olması dileğimle” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurban kesilip dualar edildi. Açılış kokteylle sona ererken davete katılamayanların gönderdikleri çiçekler ise adeta bir çiçekçi dükkanını andırdı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36