İSTSİDER, Yeni Yönetimini Seçti

İSTSİDER, Yeni Yönetimini Seçti

İSTSİDER, Yeni Yönetimini Seçti


İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri tarafından genel kurul oylama sonucunda A. Sadık Avcı tekrar başkan seçildi. İstanbul Silifke kültür ve Dayanışma Derneğinin Kongresi Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezin de yapıldı.

Yapılan Genel Kurulla Derneğin ismi İstanbul Silifke Kültür, Dayanışma, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak değişti. Seçim sonucunda Yönetim Kurulu üyeleri görev dağılımını yaparak çalışmalarına başladı. Ayrıca Genel Kurul da 24 Kasım Öğretmenler Günün de Kahvaltı Organizasyonu, 11 Nisan 2020 de Silifke Dostları Gecesi kararları alınıp çalışmalara başlandı. Yeni Yönetimin için de belirlenen Burs Komitesi ise çalışmalarına başladı. Silifke Halk Oyunları Kursu için çalışmalar başlarken, yeni seçilen Yönetim Kurulu'nun ardından Gençlik Kolları da yeniden yapıldı. Gençlik Kolları Başkanı Ayyıldız Beceren'in etrafında Başkan Yardımcıları ve Üniversite temsilcileri belirlendi. Yeni Yönetim ilk icraat olarak da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını 250 kişilik bir grupla İstanbul Boğazında gemi de kutladı.

Dernek olarak, hemşerilerimizin ve öğrencilerimizin her zaman yanında olduklarını belirten İstanbul Silifke Kültür, Dayanışma, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanlığına tekrar seçilen A.Sadık Avcı “Mevcut başkan olarak hemşerilerimizden gelen talep üzerine yeniden başkanlık görevine seçildim. Dernek üyelerimize çok teşekkür ederim. Silifke'mizi İstanbul’da en güzel şekilde temsil ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte çalışmalarımıza başlayacağız, Derneğimizin amaçlarından birisi İstanbul da yaşayan Silifkelileri birbirleriyle görüştürelim, dayanışma içerisinde hep birlikte olmaktı. Yapabileceğimiz destek varsa yapalım diye, birbirimize kenetlenelimdi, bugüne kadar çalışmalarımızla bunu başardık. İstanbul’da Silifkelilere sahip çıkıyoruz. Öğrencilerimize burslar veriyoruz. Onların her türlü sorunlarıyla ilgileniyoruz. Hemşerilerimizle yemekli gecelerde, kahvaltılarda, batırık günlerinde, değişik organizasyonlarında bir araya geliyoruz. İstanbul’da her zaman Silifkelilerin bir evi bir kapısı var. Derneğimize maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi. Görev dağılımı aşağıdaki şekilde yapıldı.  1- Sadık Avcı - İnşaat Mühendisi (Bşk.), 2- Evren Gözay - Mimar (Bşk. Yrd.),  3- İlker Yeşil - Bankacı (Bşk. Yrd.), 4- Cengiz Üstünel - Ekonomist (Bşk. Yrd.),  5- Arif Yılmaz - İşadamı (Bşk. Yrd.) 6- Murat Atlay - İşadamı (Bşk. Yrd.), 7- Fahrettin Ravanoğlu Mali Müşavir (Genel Muhasip), 8- Leman Ertaş Doğru Avukat (Genel Sekreter), 9- Seher Atik Avukat (Genel Sekreter Yrd.), 10- Rasim Sayar Avukat (Üye), 11- Nuran Yapalak Mimar (Üye), 12- M.Rahmi Hazar Okul Müdürü (Üye), 13- Ali Güney İş insanı (Üye), 14- Hami Can İş insanı (Üye), 15- İbrahim Türe İş İnsanı (Üye), 16- Çağatay Ünal İş İnsanı (Üye), 17- Ümit Can İş İnsanı (Üye), 18- Tolgahan Güney Doktor (Üye), 19- Murat Karaer Bilgisayar Mühendisi (Üye), 20- Alican Akça İş İnsanı (Üye) Denetim Kurulu ise, 1- Fatih Sönmez Mali Müşavir, 2- Kenan Çolak İş İnsanı, 3- Fetanet Şahin İş İnsanından oluştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36