JANDARMADAN BAYRAM JESTİ

JANDARMADAN BAYRAM JESTİ

JANDARMADAN BAYRAM JESTİ

 Haber: Atike Ceylan

Mersin'in Silifke ilçesinde jandarma trafik timleri, sürücülerin bayramını kutlayarak şeker, kolonya ikramında bulunurken, çocuklara da balon dağıttılar.

Silifke Kaymakamlıına bağlı Silifke jandarma trafik timleri, vatandaşların Kurban Bayramı'nda huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla bayramın ilk saatlerinden bu yana çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşın yolda güvenliğini sağlamanın anı sıra sürücülere şeker, çikolata ve kolonya ikram ettiler. Çocuklara  ise balon hediye ederek çeşitli uyarılarda bulundu.

Trafik timleri, hız ihlali, alkollü araç kullanımı ve emniyet kemeri ve kask kullanımı üzerinde durdu, kazaların azalmasının ancak eğitimle sağlanacağı aktardı. Vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını istediler.

Kuralları içeren bir broşürü sürücülere veren ekipler, vatandaşların kazasız seyahat etmelerini sağlamak amacıyla denetimlerin 24 saat süreceğini kaydetti.

 Jandarma trafik timleri, “ Amacımız bu bayramın kazasız geçmesidir” diyerek görevlerine bayram sonuna kadar devem edeceklerini belirttiler.






Anahtar Kelimeler:
JANDARMADAN BAYRAM JESTİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36