KARDA MAHSUR KALAN HASTA ÇOCUKLARA, TOROSLAR’DAN YARDIM ELİ

KARDA MAHSUR KALAN HASTA ÇOCUKLARA, TOROSLAR’DAN YARDIM ELİ

KARDA MAHSUR KALAN HASTA ÇOCUKLARA, TOROSLAR’DAN YARDIM ELİ

 

Toroslar Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, Arslanköy Mahallesi’nde yoğun kar yağışı sebebiyle mahsur kalan hastalara yardım eli uzattı.

İş makineleriyle karla kapanan yolları açarak, 112 sağlık personellerinin hasta çocukların evine ulaşmasını sağlayan belediye ekipleri ardından da yine iş makinelerinin yardımıyla ambulansı güvenli bir şekilde hastaneye ulaştırdı.

Mahalleye ulaşmakta güçlük çeken sağlık ekipleri, belediyeye bağlı karla mücadele ekiplerinden ulaşım için yardım istedi. Ekipler hastaya ulaşmak için yolu hızlı bir şekilde açarak, sağlık ekiplerinin mahalleye ulaşmasını sağladı.  İlk yardımı olay yerinde yapan sağlık ekipleri daha sonra 7 ve 9 yaşlarındaki kız ve erkek çocuğunu ambulansla hastaneye götürdü. Bu esnada sağlık ekiplerine Belediye Karla Mücadele Ekipleri öncülük etti. Yüksek ateş ve apandisitten dolayı hastaneye kaldırılan çocuklar tedavi altına alındı.

Toroslar ’da yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yollarda çalışmalar yapan ekipler, 24 saat aralıksız iş makineleriyle hazır da bekliyor. Vatandaşlar, herhangi bir olumsuzluk halinde ise belediyenin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak ekiplere ulaşabilir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36