KAYIP GENÇLER BULUNDU

Mersin’in Silifke İlçesinde iki gündür kayıp olan üç genç Mersin’de bulundu.

KAYIP GENÇLER BULUNDU

  

 HABER: ATİKE CEYLAN

 

Mersin’in Silifke İlçesinde iki gündür kayıp olan üç genç Mersin’de bulundu.

 

 Mersin'in Silifke İlçesinde İmam Hatip Ortaokulunda okuyan 7. sınıf öğrencisi Fahri Yiğit Yıldız (14),  Endüstri Meslek Lisesi 8. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Kadir Kırmızıgöl ve  Endüstri Meslek Lisesi 9. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Kadir İbrişim,  iki gün önce sabah okula gidip bir daha evlerine dönmediler.

 

Çocukları kaybolan üç aile iki gündür aramadık yer aramadık kişi koymadılar. Durumu Polis ve Jandarmaya bildirmenin yanı sıra yerel ve ulusal gazete ve televizyonlara da durum anlatan aileleri sevindiren haber geldi.

 

 MÜJDELİ HABER AKŞAM ÜZERİ GELDİ

 

Çocuklardan 14 yaşındaki Fahri Yiğit Yıldız, dün akşam üzeri babası Muhammed Uğur Yıldız’ı arayarak gelip kendisini almasını istedi.

Mersin’de olduğunu belirten Yıldız, kendi telefonu olmadığı için bir kadından rica ettiği telefonla babasını aradı. İlk önce arkadaşlarının da yanında olduğunu söylemesi üzerine aileleri rahat bir nefes aldı. Ardından oğlunun telefonun kullandığı kadınla konuşan baba Yıldız, sadece benim oğlum oradaymış ama ilk konuştuğuz da yanında olduklarını söylemişti. Onlar biz konuşurken sanırım oradan ayrıldı” dedi.

Ardından hemen 155 polisi arayan baba Yıldız, oğlunun kendini aradığını belirterek aldığı adrese Mersin polisini verdi.

Oğlu Yıldız’ın polis tarafından teslim alındığını öğrenen baba Yıldız, diğer çocukların ailelere ile birlikte Mersin’e doğru yola çıktı. Bulunan oğlu Yıldız’ın arkadaşlarının gittiği yönü tarif etmesiyle birlikte kayıp iki gençte yolda Silifke istikametine doğru yaya olarak giderken buldular.

Evlatlarının bulunmasına gözyaşları ile sevinen aileler sağsalım kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

İki gün boyunca akıllarından bir sürü durum geçtiğini, evlatlarına kötü bir şey olmaması için dualarla iyi haberlerini beklediklerini belirten Endüstri Meslek Lisesi 9. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Kadir İbrişim’in anne ve babası  Kadir İbrişim ve Emine İbrişim ise, "Çocuğumuz sağsalım geldi ya Allaha şükürler olsun. Mersin’de çocuklarımıza telefon açmasına izin veren ve polis gelene kadar sahip çıkan kadından allahrazı olsun. Allah ne muradı varsa ona versin. Bize en güzel müjdeyi verdi” dedi.



Anahtar Kelimeler:
KAYIP GENÇLER BULUNDU
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36