Kaymakam Cinbir muhtarlarla bir araya geldi

Kaymakam Cinbir muhtarlarla bir araya geldi

Kaymakam Cinbir muhtarlarla bir araya geldi

 

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Silifke Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen mahalle ve köy muhtarları toplantısına Kaymakam Şevket Cinbir başkanlığında, ilçe protokolü, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

 Kaymakam Cinbir, toplantıda ilçeye yapılan projeler, güvenlik, altyapı, sağlık, eğitim, tarım gibi kamu hizmetleri hakkında bilgilendirmek için  böyle bir toplantı yaptığını ifade ederek, "Köylerin sorunlarının çözümü ve köylere daha fazla hizmet götürmek için mücadele ediyoruz” dedi. Muhtarların sorunlarını ve taleplerini değerlendiren Kaymakam Cinbir , ilgili kurum amirlerine eksik ve noksanlıkların giderilmesi ile ilgili talimatlar verdi. Muhtarlar ise düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılardan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36