Kaymakam Cinbir’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Kaymakam Cinbir’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Kaymakam Cinbir’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

 

Sevgili Silifkeliler, Değerli Dostlar;

Vatanımızın dört bir yanının işgal edildiği, Milletimizin yok edilmeye çalışıldığı bir dönemde, "Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir " anlayışıyla kurtuluş mücadelesini başlatan Aziz Milletimiz, tüm imkansızlıklara rağmen,dünyada eşine ender rastlanan bir kahramanlık destanı yazarak, bu mücadeleyi zaferle sonuçlandırmıştır.Bu zorlu ve çetin süreçte,Türkiye Büyük Millet Meclisi, Kurtuluş Savaşının karargahı olmuştur.

İstiklalimizin sembolü ve Millet iradesinin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi 'nin kuruluşunun 99. yıldönümünde;  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını milletçe büyük bir heyecanla ve coşkuyla kutluyoruz.

Açlığın ve savaşın olmadığı bir dünyada yaşamak çocuklarımızın en temel hakkıdır. Bütün çocukların mutlu olduğu, hayallerini ve hedeflerini  gerçekleştirebildikleri bir dünyayı kurabilmek mümkündür. Tüm dünya çocuklarına huzurlu,müreffeh ve aydınlık bir gelecek hazırlamak için çalışmak  hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu anlamlı günde, geçmişten devraldığımız sorumluluklarımızın bilinciyle, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizden aldığımız ilhamla; Atatürk'ün milletimize hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma amacını gerçekleştirerek ,geleceğimizin teminatı çocuklarımızın  daha büyük,daha güçlü,daha da zengin bir Türkiye'de yaşamalarını sağlamaya yönelik  kararlılığımızı bir kez daha tekrarlıyoruz.

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,

Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. "

diyerek her bir karışını mübarek kanlarıyla sulayarak bu toprakları bize vatan yapanları, Türkiye Büyük Millet Meclisinin İlk Başkanı,Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi  Mustafa Kemal Atatürk başta  olmak üzere onun silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

Ülkemizdeki  birlik ve beraberliğin güçlenerek devamına vesile olması temennisiyle; aydınlık geleceğimizin mimarları ve sahipleri çocuklarımız başta olmak üzere Aziz Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor,

Selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36