Kaymakam Nazlı’dan veda ziyareti

Kaymakam Nazlı’dan veda ziyareti

Kaymakam Nazlı’dan veda ziyareti

 

  Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı Ankara Vali Yardımcılığına atandı.

 

 yayımlanan son Kaymakamlar kararnamesi ile Ankara Vali Yardımcılığı görevine atanan Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Gazetemize veda ziyaretinde bulundu.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar’ı ziyaret ederek veda ziyaretini gerçekleştiren Kaymakam Nazlı Silifke’yi ve Silifkelileri çok sevdiğini belirterek yaşadığınız memleketini kıymetini bilin mesajı verdi.

Bir yıl önce görevine başladığı andan itibaren Silifkeliler tarafından oldukça sıcak karşılandığını belirten Kaymakam Nazlı, Silifke’nin önünün açık bir kent olduğunu, çok kısa zaman içerisinde önüne geçilemeyecek derecede gelişip büyüyeceğini, sanayi mi tarım mı turizm mi üçleminde kalan Silifke’nin her yönden gelişmeye müsait olduğunu ve bu nedenle bir tercih yapılma zorunluluğunun bulunmadığının altını çizdi.

 Özellikle tarımda sanayileşme yönünde büyük atılımlar atılması gerektiğini toprakların olukça verimli olduğunu belirten Kaymakam Nazlı, “Pandemi nedeniyle evlerimize kapandığımız dönemde gördük ki tarım çok önemli. BU anlamda Silifke üretken bir toplum verimli toprakları olan çok şanslı bir toplum. O kadar bereketli ki ne eksen oluyor. Toprağınızın memleketinizin kıymetini bilin” dedi.

SİLİFKELİ YATIRIMCILAR MEMLEKETİNİZE YATIRIM YAPIN

Hızla yapılan yolların, Rusların Akkuyu için bölgemize gelmesinin, Özellikle 2023 yılından sonra Mersin’in en gözde ve gelişmiş ilçelerinden birisi olma özelliğini taşıyacağının mesajını veren Kaymakam Nazlı, Rusların bölgedeki konumu çok önemli. Şuan bile özellikle emlak konut sektöründe ve inşaat sektöründe büyük bir yatırım telaşı var. Bu anlamda hızla gelişiyor. Bunun yanı sıra 2023 yılında hedeflenen üçüncü reaktörün bitmesi ve çalışmasıyla birlikte Silifke çok büyük bir kent ve gelişmiş bir kent olmuş olacak. Bu büyümenin önüne geçemeyeceksiniz. Yolların yapılması bir yerin gelişmesi açısından oldukça önemlidir. Bu nedenle  Antalya Mersin -Konya  Mersin yolu tamamlandığında sanayi anlamında da büyük yatırımlar olacağını düşünmekteyim. Sonuç olarak Silifkeli yatırımcılara sesleniyorum. Yatırımlarınızı memleketinize yapın. Her yönüyle gelişen bir Silifke’yi karşılamaya hazır olun” dedi.

Silifke basını olarak ta oldukça güzel çalışmalara imza attıklarının atını çizen Kaymakam Nazlı, “Geldiğimiz ilk günden bu yana Silifke basını ile birlikte çok uyumlu bir çalışma içerisine girdik. Gerek ilçenin kalkınması gerek huzuru ve refahı için yaptığımız çalışmalar basının desteğiyle yerini buldu. Pandemi sürecinde yine yaptığımız uyumlu çalışmalar ile kamuoyuna pek çok mesaj verdik. Yerel ve ulusal anlamda Silifke’nin adını olumlu haberlerle duyuran Silifke basınına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar’a ise çalışmalarında başarılar dilerken Ankara’da açık bir kapımız olduğunu belirtip davet etmeyi ihmal etmedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36