Kılıçdaroğlu, “25 Haziran'da güzel bir Türkiye'ye uyanabiliriz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Haziran'da güzel bir Türkiye'ye uyanabileceklerini söyleyerek, "Demokrasisi gelişmiş bir ülkede yaşamak zorundayız. Haziran'da bir düğün, bayram havası içerisinde sandığa gidelim. Türkiye'yi tek adama teslim etmeyin" dedi.

Kılıçdaroğlu, “25 Haziran'da güzel bir Türkiye'ye uyanabiliriz”

Mersin'in Silifke ilçesi Gökbelen Yaylası kırsalında gerçekleştirilen Yörük Çalıştayı'nın ilk programını basına kapalı olarak gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, ardından giydiği Yörük kıyafetiyle kurulan platforma çıkıp kalabalığa seslendi.

 

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Kılıçdaroğlu, "Şimdi adamın birisi kalkmış, asker elbiseleri giyiyor, 'Başkomutanım' diye ortalıkta geziyor. Sen neler yaptın da başkomutan oldun? Bugün başkomutan olarak ortalıkta gezen zat, devletin kozmik odasını, sırlarını bir terör örgütüne açtırmışsa, vermişse, bizim kitabımızda o kişiye 'vatan haini' denir. Devletin sırlarını terör örgütüne teslim edeceksin, 'Beni kandırdılar' diyeceksin, itiraf edeceksin, sonra da asker elbisesi diktirip, ortalıkta komutan gibi gezeceksin. Bu millet, namuslu insanlar, dürüst insanlar, vatanseverler bunu yemez" dedi.

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36