Kilim Mobilya Silifke Şubesi açıldı

Kilim Mobilya Silifke Şubesi açıldı

Kilim Mobilya Silifke Şubesi açıldı

 

Mobilya sektörünün önde gelen firmalarından olan Kilim Mobilya, 250. Şubesini Silifke’de açtı.

 HABER: ATİKE CEYLAN

İşletmeciliğini Halil Yüksel’in yaptığı Kilim Mağazasının Silifke Şubesi açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Silifke Gazi Mahallesi Metin Mertol Kabal  Caddesi üzerinde açılan Kilim Mağazasının açılışına Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı  ve CHP Silifke Belediyesi Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Turgut ve belediye meclis üyesi adayları, Cumhur ittifakı MHP Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan ve meclis üyesi adayları, İYİ Parti Silifke Belediye Başkan adayı Özer Özel ve meclis üyesi adayları ve siyasi partilerin temsilcileri, Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla, Silifkeli iş adamları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Kilim Mobilya Silifke Mağaza Sahibi Halil Yüksel,  katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğinin altını çizerek, “Dünyaya kalitesi ile ün salmış bir markanın Silifke’de açılmasından ve böylesine büyük bir kaliteyi ve hizmeti siz Silifkelilere sunmaktan ve bugün açılışını yapmaktan oldukça mutluyum, gururluyum. Kilim Silifke’ye çok yakıştı. Umarım sizlerde benim gibi düşünürsünüz. Açılışımıza hepiniz hoş geldiniz” dedi.

Kilim mobilyanın yurtiçi ve yurt dışı pazarından aldığı payın memnuniyet verici olduğunu  ifade eden Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla, Silifke şubesiyle Türkiye’de 250. Şubeyi açmış olduklarını söyledi.

35 ülkeye hizmet eden firmalarının Silifke Şubesi olarak hizmet edecek olan Genç girişimci İş Adamı Halil Yüksel’i de göstermiş olduğu cesaret ve girişimden dolayı tebrik eden Yayla firması hakkında bilgiler verdi.

Yayla, “Kilim Mobilya olarak sadece satışı yapmak değil, devamında işin takibi, müşterinin memnuniyeti, müşterinin garanti tarihi bitmesinin ardından yine bize gelerek aradığı parçayı vermek ve bu hizmeti sağlayabilmektir. Bu nedenle insanlara şunu diyebilirim, Kilim Mobilya satış sonrası en problemsiz markadır. Hiçbir tüketicimizden ne bir şikayet nede yetkili kurumlara başvurusu bulunmaktadır.  O nedenle satış yapmaktan daha çok satış sonrası takibi önemsiyoruz. Dünya standartlarında üretim yapan firmamız sürekli ar-ge çalışmaları ile kendini yenilemeyi de biliyor. En ucuzundan en pahalısına bütün ürünlerimizin sonuna kadar arkasındayız.  Kilim Mobilya’da yatak odası, genç odası, TV sehpası, koltuk takımları, kanepe, yatak, baza ve ev tekstili ürünleri üretmektedir. Türkiye’nin her yerinde Kilim Mobilya markasını bulmak mümkündür. 30’a yakın ülkeye de ihraç ediyoruz markamızı. Bugün buraya gelerek 250, mağazamızın açılışına katılarak bizi onurlandıran herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca ülkemizin  çetin bir süreçten geçtiği bugünlerde bizlere başvurarak  Silifke Şubemizi açmayı talep eden ve sorumluluk alan Genç İş adamı Sayın Halil Yüksel’i sizlerin huzurunda bir kez daha tebrik ediyorum.  ” dedi. 

 Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ise; Kilim Mağaza sahiplerinin Silifke gibi tarihi bir ilçede böyle muazzam bir şubesini açtıkları için teşekkür ediyoruz. Az konuşup, çok çalışıp, herkesin birbirine sahip çıkıp bayrağına, devletine, vatanına, milletine sahiplenme duygusu içerisinde kenetlenme gerektiği anlayışı içerisinde hepimiz bir arada bulunmaktayız. Bir ve beraber olmalıyız. Bizler işimize bakacağız, birbirimize sahip çıkacağız. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz mağaza Silifkelilere hayırlı uğurlu olsun. İşletme sahibine hayırlı kazançlar nasip etsin” dedi.

 Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’da konuşmasında, “ İyi bir markanın Silifke’de açılması gerçekten bizim için onur vericidir. Silifke’de bu işyerini açan işletmecilere hayırlı kazançlar diliyorum. Silifke her geçen gün büyüyor ve bu markaların açılması ile gelişiyor. Bizler de buna öncülük ettiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Konuşmaların ardından kurban kesilip dualar okundu. Ardından katılımcılar Kilim mobilyanın tüm ürünlerinin sergilendiği 2 katlı showroomu gezerek birbirinden modern mobilyaları açılış kampanyasından  yararlanıp alışveriş yapma şansı buldular.

 

















 




















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36