Kılınç’tan hayırlı olsun ziyareti

Kılınç’tan hayırlı olsun ziyareti

Kılınç’tan hayırlı olsun ziyareti

 

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç beraberinde Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin’le birlikte Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

21. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili olarak bölgemize ve Mersin’imize başarılı hizmetlerde bulunan Hidayet Kılınç, 31  Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı olarak Anamur Belediye Başkanı seçildi. Seçildiği günden bu yana Anamur ve Anamurlulara hizmete devam eden Başkan Kılınç, Silifke Belediyesini de ziyaret etti.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin’le birlikte Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u da makamında ziyaret eden Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Başkanvekili Altunok’la bir süre sohbet ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Anamur belediyesi olarak Silifke ve diğer ilçe belediyeleri ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma yaparak halka ve kentlere yönelik ortak projelerin destekçisi ve takipçisi olacaklarının altını da çizdi.

Ziyaretten  duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta kendilerini ziyarete gelen Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ve Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin’e teşekkür etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36