Kızılay yönetiminden Başkan Aktan’a hayırlı olsun ziyareti

Kızılay yönetiminden Başkan Aktan’a hayırlı olsun ziyareti

Kızılay yönetiminden Başkan Aktan’a hayırlı olsun ziyareti

 

Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, Kızılay Şube Başkanı Barbaros Uçar ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Belediye Başkanı Mücahit Aktan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Kızılay Şube Başkanı Barbaros Uçar ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

AKTAN, ‘TÜRK KIZILAYI’NIN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

Kızılay’ın kent genelinde yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı yönetime ayrıca teşekkür eden Belediye Başkanı Aktan, Kızılay'ın ülke ve dünya genelinde gerçekleştirdiği güzel çalışmalardan bahsetti. Silifke Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde güzel çalışmalara imza atacaklarını dile getiren Aktan, "Şehrimizin dinamiklerini oluşturan ve şu ana kadar birçok güzel hizmeti gerçekleştiren Kızılay Şubemizin yeni başkanı Barbaros Uçar ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Devletimizin yurt içi ve yurt dışında yüz akı ve yardım eli olduğu gibi ilçemizde de birçok güzel ve anlamlı çalışmaya imza atan Kızılay Şubemizin, Silifke Belediyesi olarak her zaman yanındayız. Güzel çalışmalarında paydaş olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
‘BELEDİYE BAŞKANIMIZA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ’

Türk Kızılay’ı Silifke Şube Başkanı Barbaros Uçar, yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında Belediye Başkanı Mücahit Aktan ile bilgi alışverişinde bulunarak; “Belediye Başkanımıza, Türk Kızılayı’nın Silifke’de ki çalışmalarına vermiş olduğu destekler için teşekkür ederiz. Bundan sonraki çalışmalarımızda da hep yanımızda olacağından eminiz” dedi.

Kızılay Şube Başkanı Barbaros Uçar yapılan ziyaretin ardından Belediye Başkanı Mücahit Aktan'a yeni görevinde başarılar dileyerek, Kızılay rozeti taktı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36