Kktc Başkonsolosu’ndan Başkan Seçer’e Ziyaret

Kktc Başkonsolosu’ndan Başkan Seçer’e Ziyaret

Kktc Başkonsolosu’ndan Başkan Seçer’e Ziyaret


Başkan Seçer: “Kktc Bizim İçin Önemli”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosluğu'na atanan Zalihe Mendeli Başkan Seçer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Karşılıklı iş birliği ve destek mesajlarının verildiği ziyarette Seçer, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin uluslararası arenada yaşadığı sorunlar açısından desteğin önemli olduğunu vurgulayarak, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin uluslararası arenada yaşadığı sorunlar açısından bizim her noktada size destek olmamız gerekiyor. Sizleri önemsiyoruz. Birlikte ortak, güzel işler yapacağız. Siz Kıbrıs’ın bizlere emanetisiniz” dedi.

Mendeli’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Seçer, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosluğu'na atanan Zalihe Mendeli Başkan Seçer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Karşılıklı iş birliği ve destek mesajlarının verildiği ziyarette, Seçer, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin uluslararası arenada yaşadığı sorunlar açısından desteğin önemli olduğunu vurgulayarak, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin uluslararası arenada yaşadığı sorunlar açısından bizim her noktada size destek olmamız gerekiyor. Sizleri önemsiyoruz. Birlikte ortak, güzel işler yapacağız. Siz, Kıbrıs’ın bizlere emanetisiniz” dedi.

Mendeli’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Seçer, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Seçer: “İşbirliğimiz önemli”

Mendeli’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, sözlerine başlayan Başkan Seçer, “Mersin’de hem kişisel olarak güzel anılarınız hem de başarılı çalışmalarınız olacak. Hem ülkeniz hem Türkiye hem de şehrimiz adına gözünüzde o ışığı görüyorum. Diğer yandan bizlerin işbirliği önemli. Sizden önce, sizin makamınızda bulunan arkadaşlarımızla iletişim içerisindeydik. Sizinle de bu iletişimi devam ettirmek istiyoruz. Bizim için işbirliği son derece önemli” dedi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Türkiye’nin soydaş iki ülke olduğunu ve ilişkilerin her zaman dinamik olduğunu ifade eden Başkan Seçer, “Mersin ve Kuzey Kıbrıs, soydaşlık ilişkisi olan iki ayrı yerleşim yeri.  Coğrafi özellikleri de çok uygun. Biri Akdeniz’de ada diğeri Akdeniz’e kıyısı olan bir kent. Mesafesi de son derece yakın. Birçok ortak yönümüz var. Bu açıdan iletişimimiz kolay olacak. Umut ediyorum, önümüzdeki dönemde yararlı işbirliğimiz olacak. Görevinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Mendeli: “Sizlerin de desteğiyle çok faydalı işler yapacağımı düşünüyorum”

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılıklı iş birliği içerisinde önemli çalışmalara imza atmak istediğini ifade eden Mendeli, “Benden önceki meslektaşımın Belediyeniz ile çok iyi diyaloglar içerisinde olduğunu gördüm. Ben de bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizlerin başkanlığında bu ilişkileri sürdüreceğim. Sizlerin de desteğiyle çok faydalı işler yapacağımı düşünüyorum. Gazimağusa Belediyesi ile Mersin 2017 yılında kardeş şehir oldu. Bu ilişkilerin canlı tutulması için başkonsolosluk olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79