Kurban Bayramı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kurban Bayramı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kurban Bayramı Hazırlıklarını Sürdürüyor

 Erdemli Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde bulunan tüm camilerde temizlik hizmeti yürütüyor.

Erdemli Belediyesi; ilçe camilerinin temizlenmesi, çevre düzenlemesinin yapılması, boya, bakım ve onarımlarının gerçekleştirilmesi çalışmalarını, Kurban Bayramı dolayısıyla hızlandırdı. 2014 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası ile sınırlarına ve nüfusuna bağlı olarak cami sayısında da artış olan Belediye, sorumluluk alanı içerisinde bulunmamasına rağmen toplumun ortak kullanımında olan kurum ve kuruluşlara destek vermeye devam ediyor. Okullara, sağlık kurumlarına, Kur’an Kurslarına da talepler doğrultusunda destek hizmeti veren Belediye, ilçe genelinde bulunan camilerin temizlik işlerini gerçekleştirerek, Kurban Bayramına hazırlıyor.

Gerçekleştirilen bu çalışmaların sadece ve sadece Allah’ın rızasını kazanmak adına yapıldığını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Bu çalışmalar Belediye’nin görevleri arasında bulunmasa da biz bu hizmeti yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz. İlçemizdeki kurumları ayırmadan bu hizmetleri talepte bulunan her noktaya ulaştırıyoruz. Bu hizmetlerin tamamını beklentimiz olmaksızın, sadece Allah’ın rızasını kazanmak için gerçekleştiriyoruz. Yıl içerisinde düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz cami temizleme faaliyetlerine Kurban Bayramı dolayısı ile hız verdik” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36