Kurtuluş ve Sökün’de coşkuyla karşılandılar

Kurtuluş ve Sökün’de coşkuyla karşılandılar

Kurtuluş ve Sökün’de coşkuyla karşılandılar

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer ile Silifke Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Kurtuluş ve Sökün mahallelerinde coşkuyla karşılandı.

Kurtuluş ve Sökünmahallelerinde kahvehane toplantıları düzenleyerek vatandaşlarla bir araya gelen CHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, ‘Söz veriyorum. Ben belediye başkanı olduğumda belli bir metreküpe kadar su ücretsiz olacak. Yoksullara, üreticilere bu olanağı sağlayacağım. Belirlenen metreküpün üzerine çıktığında para alınacak ama şimdiki gibi pahalı değil, ucuz olacak. İddia ediyorum, söz veriyorum, hiçbir belediye başkanının döneminde olmadığı kadar ucuz bir su fiyatı belirlenecek” dedi.

‘TARIMLA İLGİLİ ÖNEMLİ ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK’

Belediye başkanı olduğunda en çok yatırım yapacağı, en çok destek vereceği alanın tarım olacağını ifade eden Vahap Seçer, üreticinin kooperatifleşmesine destek olacaklarını, soğuk hava tesisi ve paketleme tesisi kuracaklarını söyledi.Vahap Seçer ve Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ‘Bizlerde sizlerin desteğiyle hem Silifke hem de Büyükşehir Belediyesini alarak sizlerin bu coşkusuna ve sevincine sahip çıkacağız. Çiftçilerimizi, üreticilerimizi, tarımla uğraşan her vatandaşımızı yalnız bırakmadan, talep ve sıkıntılarına çözüm üreteceğiz. Sizlerin teveccühü ile hem Mersin’i hem de Silifke’mizi daha güzel yerlere taşıyacağımızı taahhüt ediyoruz’ diye konuştu.

‘5 YILDA BAŞARILI HİZMETLER YAPTIK, YAPMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ’

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Görev yaptığımız 5 yıllık süre zarfında birçok eksiğimizi tamamladık. Tamamlamakta olduğumuz çalışmalarda var. Atatürk Köprüsü, Lütfi Vural Sanat Merkezi, Çarşı Camii, Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi, Sayağzı Mesire Alanı, Demokrasi Parkı, Halk Ekmek, Sosyal Market, İhtiyaç Sahibi Ailelere Odun Yardımı, Yaşlı ve Engellilere Yönelik Evde Bakım Hizmeti, Engelli ve Yaşlı Hastane Transfer Aracı, Gezici Sağlık Aracı, Kadın El Emeği Pazarı, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Kale Seyir Terası, Bisiklet ve Yürüme Yolu, Çamlık Mesire Alanı, Kültür Evi Restorasyonu, Taşucu Kapalı Pazar Yeri, Gazi Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Canlı Hayvan Pazar Yeri, Sayağzı Gündüz Bakım Evi, Sayağzı Mahallesi Cem Evi gibi birçok yatırım ve hizmetler sadece belli başlı hizmetlerimiz.  Silifke Belediyesi olarak halkımızın desteğiyle var gücümüzle çalışmaya, ikinci dönemde de daha fazla hizmet yapmaya devam edeceğiz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya hazırız. Silifke Belediyesi olarak sizlerin talep ve sıkıntısı olduğunda çözüm için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Katkılarınızdan ve desteklerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36