MAB, üyeleri ile kahvaltı da buluştu

MAB, üyeleri ile kahvaltı da buluştu

MAB, üyeleri ile kahvaltı da buluştu

 

Mersin'in En güçlü STK'larından biri olan Meslek Adamları Birliği (MAB) kahvaltıda buluştu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen aile kahvaltı programında, uzun bir süreç olan ve dünyayı etkisi altına alan Pandemi sürecinde bir araya gelinememesinin üzüntüsü dile getirilirken, yarınlar için yeni planlar ve projeler konuşuldu.

Mersin Yeniköy Bekiralanı Teras Vadide buluşan MAB ailesinin buluşması Birlik Başkanı Nihat Kadıoğlu'nun konuşması ile başladı.  Meslek Adamları Birliğine üye olan her bireyin birbirinden özel insanlar olduğunun altını çizen Başkan Nihat Kadıoğlu, konuşmasında öncelikle MAB' a yeni üye olan iş adamlarını ve iş kadınlarını üyelerine tanıttı. Ardından Başkan Kadıoğlu, Meslek Adamları Birliği'nin güçlü bir birlik olduğunu ve memleket sevdası ile yürekleri dolu insanları içinde barındırdığını söyledi.

Pandemi sürecinin geride kalması ümidi ile sık sık biraraya geleceklerini belirten Başkan Kadıoğlu, "Mersin için memleketimiz için elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz ve çekinmeyeceğiz. Biz bir sivil toplum örgütüyüz ve Mersinimiz yararına ne varsa biz bunun yanında zararlı ne var ise karşısında olmaya devam edeceğiz. Bizim birliğimiz güçlü bir birlik ve sesimiz Mersin'de yankılanacaktır" dedi.

 Meslek Adamları Birliği Silifke İlçe Başkanı Atike Ceylan Kaçar ise, STK'ların görevi halkın çıkarlarını ve haklarını korumak için çalışmalar yapmak. STK'ların amacı sadece "ihtiyacı olana yardım etmek" değildir, STK'lar değişim yaratmayı ve çözüm üretmeyi hedefler. Özetle STK'lar toplumun içinden gelip, toplumun sorunlarına çözüm arayan, aynı zamanda toplumla olan bağları sağlam olan kurumlardır. Bu nedenle sevgili başkanımız bizlere yol gösterici olmuştur. Bundan sonraki süreçte adımızı toplum yaranına etkinlik ve projelerle daha çok duyuracağımıza ve güçlenerek yolumuza devam edeceğimize inanmaktayım. Pandemi süreci nedeniyle milyonlarca insan hayatını kaybederken, bizlerin sayımızın artarak burada olması ayrıca beni çok mutlu etmiştir. Kocaman bir ailenin üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

 Konuşların ardından üyelerin tek tek duygularını dile getirdiği kahvaltı programı günün anısını çekilen fotoğraf ve iyi dileklerle sona erdi.






























Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36