MAB Yönetiminden Başkan Aktan’a hayırlı olsun ziyareti

MAB Yönetiminden Başkan Aktan’a hayırlı olsun ziyareti

MAB Yönetiminden Başkan Aktan’a hayırlı olsun ziyareti

Mersin Meslek Adamları Birliği Başkanı Nihat Kadıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
 

 HABER: ATİKE CEYLAN
Gelen konuklarını makam odasında ağırlayan Başkan Mücahit Aktan’a görevinde başarı dileklerinde bulunan MAB Başkanı Nihat Kadıoğlu gazetemize yaptığı açıklamasında, “Silifke çok değerli bir başkana sahip olduğuna inanıyorum. Hak yemez hak yedirmez biri olarak tanıyoruz. Gerek arkadaşım olarak gerekse Silifke sevdalısı birisi olarak Silifke’nin geleceğine yönelik projelerini hayata geçeceğine inanıyorum.  Bizlerde kendisiyle gurur duyduğumuzu belirtip hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Güler yüzünden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
Başkan Aktan ise, MAB Başkanı Nihat Kadıoğlu’na ve yönetim kurulan tek tek teşekkür ederek, “Silifke halkı bana güvendi ve yetkiyi verdi. Elbette ki bu güveni boşa çıkartmamak için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden, kentimiz için çalışacağız. Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Sivil Toplum Kuruluşlarının bir kentin geleceğini inşa ederken ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle STK’ları oldukça önemsiyorum. Gerek arkadaşım Nihat Kadıoğlu gerekse üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36