MabelMatiz'den muhteşem Silifke konseri

Müziğin sevilen ismi Mabel Matiz, 44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinin ilk gecesinde sahne aldı.

MabelMatiz'den muhteşem Silifke konseri

Müziğin sevilen ismi Mabel Matiz, 44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinin ilk gecesinde sahne aldı. Son albümü “Gök Nerede” ile müzik dünyasına damgasını vuran ve hemen hemen her şarkısı hit olan Mabel Matiz, Silifkelilere verdiği konseriyle muhteşem bir performans sergiledi.

Mabel Matiz, Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinin ilk gecesinde sevenleriyle buluştu. Konser alanını hınca hınç dolduran müzikseverler, gece boyunca tüm şarkılara hep birlikte eşlik etti.

"SAHNEDE VE SİZ SICAK SİLİFKELİLERLE OLMAK ÇOK GÜZEL!"

Silifke’de konser vermekten çok büyük mutluluk duyduğunu belirten Mabel Matiz, “44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimiz kutlu olsun. Burada ve Silifke’nin siz sıcak insanlarıyla bir araya gelmek çok güzel. Bizleri buluşturan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Mabel Matiz, konser alanını saatler öncesinde dolduran hayranlarına ilk albümünden bu yana en sevilen şarkılarını seslendirdi. Sanatçı MabelMatiz’e konser sonrası Silifke Belediyesi Kültür Müdürü Üstün Zayim tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36